Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasit felhívok a lakásomra csak beszélgetni.Akkor ugye nem fog bepróbálkozni?Nem akar majd szexet?
Figyelt kérdés
máj. 22. 15:31
11/23 anonim válasza:
Nem, nem akar majd szexet. Eszébe se jut...
12/23 anonim válasza:
Nő vagyok, de még nekem is eszembe jutott. :DDD
13/23 anonim válasza:
Én minden alkalommal bepróbálkozok amikor nálam van a randi. Eddig négyféle kimenetel volt:
1) Nem ment bele és még le is tiltott
2) Nem ment bele, de attól még vagy jártunk, vagy a mai napig is barátok vagyunk
3) Belement, kielégítettem tisztelettel szeretettel, amit jónak is talált, mégis letiltott (ez volt a legrosszabb, mert a lelkemet adtam neki és visszaélt vele, kihasznált engem)
4) Belement, utána vagy jártunk, vagy a mai napig is barátok vagyunk.
Bepróbálkozni szabad, belemenni szabad, elutasítani szabad, a kapcsolatnak megerősödnie nagyon szabad, hazudni tilos, letiltani tilos, kihasználni tilos.
15/23 anonim válasza:
Ha te hívod fel, akkor alapból fordítva mennek a dolgok, mert a pasi szokkott egy nőt elhívni randira, vagy csak csacsogásra. Tehát kizárólag, csakis köztéren, kávézóban, stb. helyen beszéljetek, ha már te hívod fel a táncra.
16/23 anonim válasza:
Sajnos ha egy szórakozóhelyen meghív egy italra, akkor is azt hiszi hogy megb@szhat .
Ennyi eszük van 🤷🏼♀️
19/23 anonim válasza:
Kb azt mondtad neki, hogy gyere fel hozzám dugni. Ha nem közeli barát akkor nem hívjuk csak úgy fel lakásra.
20/23 anonim válasza:
Előre le tisztázod vele hogy nincs szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!