Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a szemezés „határa”?
A kérdés: ha ott ül veled szemben a buszon, vonaton, villamoson egy lány/pasi, mi az a pont, amíg csak puszta érdeklődésről, vagy kósza pillantásról van szó, és mi az, ami már tényleg nem félreérthető?
Nem az elbambulásról, vagy a vajas szájszél miatti belső kuncogásról beszélek, hanem arról, amikor a másik fél valami konkrét okból pillant oda. Akár úgy, hogy észlelje a másik is, akár úgy, hogy érzed, amikor elnézel valamerre, rád néz.
Mert persze, van, amikor tényleg csak unatkozik valaki, és néha szétnéz, de közben találkozik a tekintete a szemben ülővel. Ezt akár félre is lehet érteni, belelátni olyasmit, ami nincs.
De mikor lehet azt mondani, hogy a lány, pasi részéről már biztosan megvan egy bizonyos fokú érdeklődés?
"Ha közben mosolyog is."
Te aztán sokat tudhatsz az életről... A legtöbb lány zavarában mosolyog. És az az esetek kis százalékában jelenti azt hogy vonzódik hozzád.
Plusz őket annyi inger éri/és annyira leszarják a pasikat hogy még ha leszólítod, netán randira is elmentek még akkor sem fog komolyan venni(tisztelet a kivételnek).
Sőt, olyanokkal is találkoztam akik azért néztek feltűnően nagyon és még mosolyogtak is, hogy akkor majd "észreveszem magam" és akkor majd nem nézem őket. Nők b+.....
2 dolog amiből én tudom.
Egyrészt az ismétlődés, vagyis a véletlen az nem történik meg ugye egymás után többször.
És láthatóan van érzelmi töltete. Én legalábbis meg tudom különböztetni a bambulást a nézéstől, a tekintet azért elég sokmindent elárul.
Igaz, elég szenzitív vagyok az ilyen dolgokra, de szerintem bárki képes ebből olvasni, főleg ha jódarabig szemben ül veled az illető.
Persze más kérdés hogy MIT akarhat, hiszen csak egy röpke együtt utazásról van szó, olyannal akit se előtte sem utána nem valószínű hogy látni fogsz.
szerintem ez csak attól függ hogy mi zajlik le a résztvevőkben
azt meg megmondani lehetetlen, mindig csak feltételezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!