Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a szeretőm (nálam 25 évvel idősebb) nem akar rám költeni?!
A kioktatós kommenteket nem kérem!
Joggal várom el, hogy költsön rám. A szexen kívül semmi közös programunk nincs, nem is várom el tőle, de azt igen, hogy valamit áldozzon erre a kapcsolatra.
És nem akar.
Hiába mondtam már neki többször is, még neki áll feljebb, hogy mit képzelek!
Ha sugardaddyt akartál akkor azt illett volna közölni amikor összejöttél vele.
De hát így jöttünk össze!
Mit csinálj?
Ne beszélj vele, ne találkozz többet vele.
Tanultál belőle gondolom….
Rossz tapasztalatnak megtette, de másra nem volt jó.
Fiatalabbat, jobbat is találsz!
Aki megteheti anyagilag, az szereti a tenyerén hordozni a nőt!
A többi pali meg csak irigy mert ő nem képes erre. Ezért szídják a nőket!
Velem volt aki egyezkedett hogy mindig adna egy huszast, végül azt mondta hogy 2 részletben adná oda, ergo szexeljek vele 10 ért!
Nem találkoztam vele!
50 már elegendő egy bevásárlásra a mai árak mellett.
Szóval nem tudom mit képzelnek már ezek a sugárpapák!
Nem azért adok valamit hogy cserébe ne kapjak semmit.
Egyik barátnőm meg laptopot is kapott, mobilt is, méregdrága parfümöt is és táskát is…..
Akkor minek vagy egy sz@revővel????
Velem is ez volt, az elején 40e, aztán egyezkedett, hogy legyne 2x 20e, mondtam oké. Nem voltak perverziói, így belefért.
Aztán elmaradt, aztán jött a havi 200k, ami szintén elmaradt hónapról hónapra.. ha szóba hoztam, akkor én voltam a rossz.
Amúgy hidd el, minden nőt lek.váznak!
Akkor meg tenni kell róla hogy ingyen ne is jussanak binához!
Ez nem a piac hogy alkudozzon. Keress mást, másokat, ezt meg tiltsd le mindenhonnan .
Ha esetleg nem hagy békén, vagy zaklat, feljelented és a probléma megoldva.
Azért egy face profilról írnék egy cifrát a feleségnek , de én bosszúálló vagyok.
Mondjuk úgy is veheted mintha meglopott volna, én biztos hogy beköpném egy fals profilról!
Ez nem a szeretőd, hanem a kuncsaftod, ha nem lenne egyértelmű. Mit csináljál? Mint mindenki. Nem fizető vendéget nem szolgálunk ki.
R.binek is hülye vagy. Pontosabban lennél, ha nem az incel srác lennél, aki folyton kamu kérdéseket írogat.
Azt hitte szerelmes lettem belé.
Ami félig meddig igaz volt, de igazán csak a támogatásos részébe voltam szerelmes.
12-es!
"semmit ne adj neki, mivel te sem kapsz semmit!
Te adsz , ő pedig nem viszonozza!"
Normális nőknek a szex ugyanolyan jó ám, mint a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!