Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a szeretőm (nálam 25 évvel idősebb) nem akar rám költeni?!

Figyelt kérdés

A kioktatós kommenteket nem kérem!

Joggal várom el, hogy költsön rám. A szexen kívül semmi közös programunk nincs, nem is várom el tőle, de azt igen, hogy valamit áldozzon erre a kapcsolatra.

És nem akar.

Hiába mondtam már neki többször is, még neki áll feljebb, hogy mit képzelek!

máj. 20. 21:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%
#9 A prostik sem csinálnak meg mindent.A prostiba meg nem egy f*sz jár, hanem napi 30.Ez a csaj legalább azért szexelt vele, mert kívánta is.
máj. 20. 21:36
 12/44 anonim ***** válasza:
45%

Sz@revő= instant kuka!

Nem kell okosnak , kapcsolati szakértőnek lenned, csak ezt az egyet jegyezd meg. Ha sóher veled egy pali, akkor semmit ne adj neki, mivel te sem kapsz semmit!

Te adsz , ő pedig nem viszonozza!

Nem jön ki a matek!

Nekem is volt ilyen hibám az életemben, 10 évvel idősebb volt, kapcsolatot színlelt, összeköltözést ígérgetett, szerelmet hazudott azért hogy szexeljek vele.

De soha semmire nem hívott meg, és cserébe még ki is használt!

Nagyon szeretik ám a palik az ingyen p.nát, ingyen vacsorát , meg az ingyen zuhanyt, sőt még ha szerelmes is egy nő akkor a rajongást!

Mindent elvesznek ami nekik jó de nem nyújtanak semmit.

Sokáig tartott mire férjhez mentem, ő az egyetlen aki otthont nyújt, biztonságot, és gavallér volt az elején is, most is.

máj. 20. 22:04
 13/44 anonim ***** válasza:
26%
Szarevő,skót azonnal kirúgnàm... szànalmas.
máj. 20. 22:06
 14/44 BohócKolbász ***** válasza:
86%

Ő csak szexelni akar veled. Kihasználja a lehetőséget, az ingyennunit.

Majd hülye lesz perkálni érte. Nem hivatásos vagy! 😁

máj. 20. 22:10
 15/44 Noren1989 ***** válasza:
58%
Vagy mégis? 🤫
máj. 20. 22:12
 16/44 anonim ***** válasza:
85%

És még korodbelit is kapnál, normális ,kemény szerszámmal, aki lehet hogy meghívna moziba, vagy venne neked néha ajándékot, meglepetést.

Tudod hányszor nyúltam mellé én is?

De mindig továbbléptem, máskülönben nem lehetnék most a férjemmel, aki meg semmit nem sajnált tőlem!

máj. 20. 22:12
 17/44 anonim ***** válasza:
39%

És mindig gondolj arra is, hogy a rosszlányok 30-at is kapnak egy óráért…

Akkor te még azt a szintet sem ütöd meg a szemében.

Szóval ezt nagyon gyorsan fejezd be vele mert ez már csakis ki fog használni.

Élvezkedik a fiatal feszes testeden, utána megy haza mint aki jól végezte a dolgát .

Hányszor voltál már vele?

Egy rosszlányok annyiszor 30 at kap…..

Dobd ki de gyorsan!

máj. 20. 22:21
 18/44 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van, mit képzelsz? Miért kéne fizetnie ha egyszer a szeretőd? Kölcsönös örömszerzés céljából dugtok ha csak nem volt másképp megbeszélve. Ha sugardaddyt akartál akkor azt illett volna közölni amikor összejöttél vele. Az pedig, hogy te semmit nem is vársz el tőle a pénzen kívül az téged minősít. Inkább közösen töltött minőségi időt kérnél de az neked nem kell, csak pénz. Akkor mond el neki, hogy pénzért fogsz vele dugni mint egy rib @nc és ennyi. Ezzel sincs gond, nekem pláne, mindenki úgy él ahogy akar csak akkor tedd tisztába a dolgokat vele. Aztán nem kell nyafogni. Ezt kell tenned, hogy tudja hányadán áll. Aztán vagy ad vagy nem.
máj. 20. 22:29
 19/44 anonim ***** válasza:
59%
Keress mást. Sokan gavallérok hasonló helyzetben, én is .48F
máj. 20. 22:36
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
Na, megjött a mai incel hisztink. Sose voltál te nő, barátom.
máj. 20. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!