Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek a nagy szerelmek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek a nagy szerelmek közepette mennyire veszik figyelembe azt, hogy az intelligencia öröklődik, így nem mindegy kivel vállalunk gyereket?

Figyelt kérdés

Itt a rovatban mindenki az érzelmi intelligenciát, empátiát nyomja. Az IQ úgy tűnik, senkit sem érdekel, pedig jóval meghatározóbb az életben, mint egyesek hiszik.

Egy bunkó, de intelligens szülő ezért értékesebb géneket ajándékoz a gyereknek, mint egy kedves, de butácska.

2024. máj. 20. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Zsák a foltját, szerintem ritka az hogy egy pár egyik tagja sík hülye a másik meg zseni. Hasonló szintűvel lehet értelmesen beszélgetni.
2024. máj. 20. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Menj fel a tinderre egy magas IQ/EQ-jú, de 170 centis pasi fotójával, aztán meg egy félanalfabéta, BMW-s chad képével. Szerinted melyikkel lesz több matched?
2024. máj. 20. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Semennyire. Minden adhs-s, gyenge zavart vagy bukott osztálytársamnak szintén ugyanolyan gyereke lett. Kisegítősek is ráadásul tehát meg a szülőket is alulmúlják.

Ha az intelligencia nem is öröklődne(nem tudom), az alacsony intelligencia vagy agyi zavarok azok garantáltan öröklődnek.

Ez mellett megfigyelhető az is hogy gyári melósok gyereke vagy lejjeb, betanított munkások gyereke szinte soha nem viszi többre mint az apja. (Nem mondom hogy soha, de szinte csak reprodukálják magukat a gyerekben)

2024. máj. 20. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

"Érdekes, pedig az intelligensebb emberek általában előnyben vannak:

Magasabb iskolai végzettség, jobb munkalehetőségek, magasabb fizetés, jobb egészség."

Ha egy disztópikus laborban nőttem volna fel, biztos.

A valóság az, hogy elméletben tudhatok mindent az egészségről, gyakorlatban nem biztos, hogy tudom alkalmazni. Ha a szüleim a szeretetüket úgy fejezték ki, hogy etetnek, és a kaja megtagadását a szeretetük, személyük megtagadásának veszik, akkor egy 5 éves gyerek mindent meg fog tenni, hogy ne érezze a bűntudatot, hogy "anya, apa miattam szomorú", és nincs az az intelligencia szint, ami megvédene attól, hogy kialakuljon egy akármilyen irányban egészségtelen kapcsolat az étellel.

Magasabb végzettség, aha. Ha érdekelne valami. Vagyis pont ez az. Legszívesebben itthon ülnék és falnám a könyveket, de semmi nem érdekelt soha olyan szinten, hogy azt mindennap monotonon nyomjam. Ezen sem segít az IQ. A munkalehetőség, fizetés meg ebből jön.

A magas intelligencia csak egy picike része az embernek.

2024. máj. 20. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiába magas az is ha nem tudja kihasználni az illető. Sajnos sok jo eszű ember nem használja az agyat.
2024. máj. 20. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:

5-öshöz hasonló vagyok és nem nagyon hiszek a genetikában. Le is írta valaki, hogy pont ez nem így működik.

Emellett nem jutottam magas végzettségig, végül nem is érdekel felsőfokú, az eszem egy-egy részét is csak mások megsegítésére és egyéb alternatív módon használom.

2024. máj. 21. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdezőnk belinkel egy videót, és máris bizonyítottnak érzi a baromságát.

Sok sikert az intelligens gyerekedhez, csak nehogy egy önimádó kretén legyen ő is!

2024. máj. 21. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!