Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy szerelmes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy szerelmes férfi tekintete?

Figyelt kérdés
máj. 20. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
máj. 20. 13:17
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem szerelemfüggő.

Nekem a barátom tekintete soha nem volt szerelmes, abbol jöttem csak rá hogy az belém, mikor a haverok mondták neki hogy de megvan változva csak nem megtogta ez a csaj és mosolyogtak rá meg vállbaveregették a barátom erre meg szerényen lesütött fejjel mosolygott (hogy igen az)

Mikozben egy macho vagány magabiztos rosszfiú, erre meglátok rajta egy szende szinte kislányos szégyenlős mosolyt?🤣

Na akkor (is)döbbentem rá hogy valóban szeret engem.

De inkább ezt minden másból tudtam nem a tekintetéből hanem sok más dologból.

máj. 20. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Illetve A szende kislányos mosolyhoz társult a szégyenlősen lesütött szem. A barátai vigyorogják átkarolják. Na az a kép úgy meg is maradt a fejemben.
máj. 20. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Jó proszto barátai vannak a parodnak…
máj. 20. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít a tekintet kerdezo? Szerintem nem sokat. Nézhet akármilyen szerelmesen, ha nem kezdeményez, illetve szerethet attól még, hogy nem néz rad boci szemekkel. Nem a tekintet számít, hanem a tettek, semmi más. Ha az nincs meg, akkor semmi nincs.
máj. 20. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Már megint te? :)
máj. 20. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
4. Nem parasztkodtak vele. Nem ugy adták elö, hanem kedvesen vállbaveregetve valahogy azzal a stílussak hogy csak nem szerelmes vagy bro? Júj :)
máj. 20. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem parasztot irtam, hanem prosztót. Nem vele voltak azok, hanem veled. Vall a veregetni azért valakit, mert megdugott valakit? Hány évesek vagytok, 17?
máj. 20. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem azert mert megd.gta! Hanem mert szerelmes!

Lehet az elütést nézted be. Helyesen: megfogta a csaj. Szerelmes. Ez a csaj neki más.

máj. 20. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A nézése meg a járása meg a... 😂

Nem hiszlek el kérdező! Ugye csak szórakozol?

Ha nem szórakozol:

NEM SZERELMES BELÉD A HÁZAS PASI, CSAK KÉPZELŐDSZ!!

Ha úgy lenne ahogy gondolod, már rég vele lennél, vagy legalábbis már tudnád a választ a bugyuta kérdéseidre, és nem itt próbálnál megerősítést kapni!!

máj. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!