Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal együtt főzni?
Mivel én alig tudok főzni de mégis hatalmas mákom van azzal hogy 17 éves korom óta csak olyan pasijaim vannak akik tudnak. A konyhában rengeteg sztori is van egyutt főzünk (én segédkezek vagy próbálkozok mosogatok stb)nevetünk is tervezzük is a progikat hivunk barátokat is allandoan vannak nálunk is, vagy szexelunk is, olyan is volt hogy a kishalak mikor meg voltak pucolva filézve szétszeletelve belisztezve mégis mozgott még a félhal!!! Na abból kisütés után nem bírtam enni sem..
Vagy másik pasimnál mikor lecsuktam a gáztűzhely tetejét és szétégette láttam hogy annyira rosszul lett hogy elkezdett könnyezni! Gyorsan letakarítottam a tetejét csillogó lett de meglepő volt hogy majdnem elsírta magát.
De mindegyik pasimmal színtiszta boldogság volt mindig egyutt a konyha a sok élmény együttlét dumák tervek szex volt akinek az anyjával is főztem.
Egy kettő volt csak akivel valahogy nem ment ez nem volt meg ez a feeling akik vagy bent tévéztek mig én a konyhában vagyok de ha kijött se tudtam vele mit kezdeni, másnak meg az anyja főz inkább és hordja haza, de ha ő főz akkor tiszta görcs és magyarázza hogy kell a grillezőt tisztítani hogyan rakjak le egy kanalat mosás után egy szogorú rigolyás idegesítő tata, soha egy jót nem is beszélgettünk, kapuzárásos talonozós csetes is volt, akivel gyűlöltem a konyhában is lenni. Őt úgy k.basztam(direkt írom ilyen rondán), hogy azóta is utánam bőg visszakapott Minden görénységet tőlem háromszorosan is.
Én meg tinikortól felnőtt korig írtam le(2.voltam)
A kor meg a pasik nem egy állandó, hanem változó faktorok🤣
Igen, főleg a párom miatt, kettőnk közül ő az igazi szakács.
(a párom 27/F, én 24/N)
Max hétvégén.
Ő többet dolgozik otthonról, és jól süt főz mindent.
Én pedig 4-5-6-ra érek haza hétköznap.
De sokszor hétvégén is ő süt főz. Sok ideje van rá.
Én 32/N
Ő 39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!