Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotokkal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokkal együtt főzni?

Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjatok

2024. máj. 19. 13:58
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nagyon ritkán
26 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A szavazásba hogy írjak kórt meg nemet?
2024. máj. 19. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én alig tudok főzni de mégis hatalmas mákom van azzal hogy 17 éves korom óta csak olyan pasijaim vannak akik tudnak. A konyhában rengeteg sztori is van egyutt főzünk (én segédkezek vagy próbálkozok mosogatok stb)nevetünk is tervezzük is a progikat hivunk barátokat is allandoan vannak nálunk is, vagy szexelunk is, olyan is volt hogy a kishalak mikor meg voltak pucolva filézve szétszeletelve belisztezve mégis mozgott még a félhal!!! Na abból kisütés után nem bírtam enni sem..

Vagy másik pasimnál mikor lecsuktam a gáztűzhely tetejét és szétégette láttam hogy annyira rosszul lett hogy elkezdett könnyezni! Gyorsan letakarítottam a tetejét csillogó lett de meglepő volt hogy majdnem elsírta magát.

De mindegyik pasimmal színtiszta boldogság volt mindig egyutt a konyha a sok élmény együttlét dumák tervek szex volt akinek az anyjával is főztem.

Egy kettő volt csak akivel valahogy nem ment ez nem volt meg ez a feeling akik vagy bent tévéztek mig én a konyhában vagyok de ha kijött se tudtam vele mit kezdeni, másnak meg az anyja főz inkább és hordja haza, de ha ő főz akkor tiszta görcs és magyarázza hogy kell a grillezőt tisztítani hogyan rakjak le egy kanalat mosás után egy szogorú rigolyás idegesítő tata, soha egy jót nem is beszélgettünk, kapuzárásos talonozós csetes is volt, akivel gyűlöltem a konyhában is lenni. Őt úgy k.basztam(direkt írom ilyen rondán), hogy azóta is utánam bőg visszakapott Minden görénységet tőlem háromszorosan is.

2024. máj. 19. 14:06
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Én meg tinikortól felnőtt korig írtam le(2.voltam)

A kor meg a pasik nem egy állandó, hanem változó faktorok🤣

2024. máj. 19. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
* jav Illetve nem grillezője volt hanem vmi hullámos aljú sütője vagy mi. Talán szendvicscsütő de hatalmas. Nincs a googlen sem az csak kicsiket találok.
2024. máj. 19. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:
Majdnem mindig együtt főzünk, kivéve ha valami full egyszerű kaját csinálunk amihez felesleges két ember, de ha már több alapanyagot kell összevágni meg ilyesmi akkor együtt csináljuk. Pl általában párom szokta felvágni a húst meg a zöldségeket, ha nem sok akkor megoldja egyedül, én felrakom a köretet, aztán ha felvágta a dolgokat azokat megsütöm, kitaláljuk együtt milyen fűszerek kellenek.
2024. máj. 19. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ja, #5 vagyok, ő 32F én 33N.
2024. máj. 19. 14:38
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Igen

24N 38F

2024. máj. 19. 14:47
 8/17 anonim ***** válasza:

igen.

kor és nem

2024. máj. 19. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen, főleg a párom miatt, kettőnk közül ő az igazi szakács.

(a párom 27/F, én 24/N)

2024. máj. 19. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Max hétvégén.

Ő többet dolgozik otthonról, és jól süt főz mindent.

Én pedig 4-5-6-ra érek haza hétköznap.

De sokszor hétvégén is ő süt főz. Sok ideje van rá.

Én 32/N

Ő 39/F

2024. máj. 19. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!