Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék megszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megszólítani egy lányt a megállóban?

Figyelt kérdés

Már feltűnt a megállóban, hogy kb. 2 hete folyamatosan figyel egy lány. Ma én is lecsekkoltam, és nekem is bejön a csaj, de nem tudom, hogy közeledjek hozzá. Nem tudom, hogy azért figyel, mert bejövök neki, vagy csak valahonnan ismerős vagyok neki.

Ötletek? Először csak puhatolózni akarnék, hogy nem-e azért figyel, mert valahonnan ismerős vagyok neki.

Hogy menjek oda, és miről tudnék vele beszélni?

Megállóban még nem ismerkedtem :)

2010. okt. 28. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

majd spontán ráfogsz érezni:))

csak légyszi írd le mivoolt:)

18/L

2010. nov. 8. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:

szia ismerlek valahonnan?

nem hiszem

kár, mert szimpi vagy :D

2010. nov. 8. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:

De most tényleg milyen az már, hogy mondja, hogy nem, erre én mit tudok mondani? Egyébként ...-nak/nek hívnak ... ? :D

Szóval hogy indítsak? Mutatkozzak be? Vagy mi? Úgy érzem, elég hülyén fog utána nézni :)

2010. nov. 8. 21:57
 14/20 A kérdező kommentje:
hülyének*
2010. nov. 8. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
ha tényleg bejössz neki, márpedig ugy néz ki hogy eléggé, akkor teljesen abszolut rohadtul mindegy, hogy mit mondasz. hidd el nagyobb zavarban lesz nálad... de ez nembaj... majdcsak elkezdtek beszélgetni valamiről, aztán már csak nevettek rajta később hogy hogy kezdődött az egész. de nem érdemes sokáig húzni, ha külsőre tetszik valaki, könnyen lehet hogy attol még nem jöttök ki jol egymással... van ilyen. aztán annál nagyobb csalódás, minél jobban rákészülsz és beleéled magad. nem érdemes sokat agyalni, hajrá csapj a lecsóba
2010. nov. 8. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha áll a megállóban, állj oda mellé: "Bocsi, szabad ez a hely?" És nagy mosoly mellé. :D

Nekem bejönne. :)

2010. nov. 9. 00:16
 17/20 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont :)
2010. nov. 9. 11:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha tetszel neki, akkor is kb tökmindegy mit mondasz, ha nem tetszel neki akkor is.

Szerintem tuti tetszel, de lehet csak szimpatizál veled.

2010. nov. 9. 14:36
 19/20 A kérdező kommentje:

"Bocsi, szabad ez a hely?"

Ez tetszik :D

Ma sajna nem volt a megállóban (érezte a vesztét? :D), remélem majd holnap.

2010. nov. 9. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:
hajráhajrá;) na kíváncsi vagyok hogy mi volt:)
2010. nov. 10. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!