Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megszólítani egy lányt a megállóban?
Már feltűnt a megállóban, hogy kb. 2 hete folyamatosan figyel egy lány. Ma én is lecsekkoltam, és nekem is bejön a csaj, de nem tudom, hogy közeledjek hozzá. Nem tudom, hogy azért figyel, mert bejövök neki, vagy csak valahonnan ismerős vagyok neki.
Ötletek? Először csak puhatolózni akarnék, hogy nem-e azért figyel, mert valahonnan ismerős vagyok neki.
Hogy menjek oda, és miről tudnék vele beszélni?
Megállóban még nem ismerkedtem :)
majd spontán ráfogsz érezni:))
csak légyszi írd le mivoolt:)
18/L
szia ismerlek valahonnan?
nem hiszem
kár, mert szimpi vagy :D
De most tényleg milyen az már, hogy mondja, hogy nem, erre én mit tudok mondani? Egyébként ...-nak/nek hívnak ... ? :D
Szóval hogy indítsak? Mutatkozzak be? Vagy mi? Úgy érzem, elég hülyén fog utána nézni :)
Ha áll a megállóban, állj oda mellé: "Bocsi, szabad ez a hely?" És nagy mosoly mellé. :D
Nekem bejönne. :)
Ha tetszel neki, akkor is kb tökmindegy mit mondasz, ha nem tetszel neki akkor is.
Szerintem tuti tetszel, de lehet csak szimpatizál veled.
"Bocsi, szabad ez a hely?"
Ez tetszik :D
Ma sajna nem volt a megállóban (érezte a vesztét? :D), remélem majd holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!