Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Lány vagyok ugyan de szerintem Szilvi szebb, viszont Heni nekem szimpatikusabb.
17L
2/11 anonim válasza:
Egyik sem..A body lány csúnya,és igazi bunkó nő..Heni meg olyan furán beszél..De ő sem szép
25/F
3/11 anonim válasza:
Henit mindenféleképpen!-)
Szilvi kövér és beképzelt, az inteligenciájáról inkább semmit nem mondok!
4/11 anonim válasza:
Heni. Szilvi nem nagy szám egy vagon smink nélkül.
5/11 anonim válasza:
Henit inkább, mert nagyon természetes! Bódi Szilvinek sznobosabb beütései is vannak jócskán:)
6/11 anonim válasza:
Heninek undorito feje van es az alakja sem szep, kb mint egy kisfiunak, Szilvi meg smink nelkul is szep, csak szokatlan es szep noies alakja van, egyaltalan nem kover.
Szal Bodi Szilvit valasztanam.
7/11 anonim válasza:
Hmm a kérdésben szereplő két nő közül?
Hát így sorjában pont megfelel ;)
8/11 anonim válasza:
Henit :)
Sokkal jobb fej, aranyosabb természetesebb szebb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!