Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van gyereked? Milyen kapcsolati állapotban vagy?
Van egy gyerekem és ELVÁLT vagyok.
Nem szingli, az nagyon mást jelent.
2 vagyok. A szingli az nem elvált, akkor nem lenne külön szó sem rá (és beszélek angolul, nem ez a különbség lényege számomra).
Nem vagyok SINGLE vagyis EGYEDÜL, hiszen egy -bár csonka- családban élek és még csak nem is ideális számomra (az értékrendem számára pl) az elvált lét. Szívesebben lennék egész családban és párkapcsolatban.
Egészen más kötelezettségek, életvezetés, napi interakciók zajlanak ott, ahol TÖBB ember él együtt (családban, párkapcsolatban) mint aki egyedül él.
Itt gondolok pl az alkalmazkodásra, pénzügyekre, közös dolgokra, tervezésre, időbeosztásra, spontaneitásra stb.
Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik, de MÁS.
Az én korosztályomban talán legalább annyian vagyunk ELVÁLT családjogi státuszúak, mit akik házasok.
(Arról már nem is beszélve, hogy elváltként lehetne akár élettársi, akár bármilyen más kapcsolatom is, ami nem házasság…)
Én nem vagyok egyedül, mert (csonka) családban élek.
Az igaz, hogy nincs mellettem (sajnos) férfi, akivel párkapcsolati relációban lehetnék.
43 éves nő vagyok, párkapcsolatban élek, nincs gyermekem.
Hogy kicsit tágabb képet is láss: a régi osztálytársaim közül, akiknek gyereke van, már nagyon kevesen vannak együtt a gyerekek apjával, a legtöbben elváltak.
Érdekes,hogy a szingli,gyerektelenek vezetünk.
Hála az égnek,mai világban már kezd elfogadottá válni a nem szeretnék gyereket memtalitás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!