Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a férjed rád haragítaná az egész családját?
Figyelt kérdés
A férjem és én közöttem zajlott egy beszélgetés, amiben kifejtettem a véleményem előtte. Majd ő felhívta a szüleit és elmondta nekik, hogy én miket mondtam róluk, azzal az indokkal, hogy egyenesnek kell lenni és tudják meg, hogy milyen vagyok...2024. máj. 14. 22:35
11/12 anonim válasza:
Ezért nem kell kisfiúval házasodni.
12/12 anonim válasza:
Egyrészt az árulkodás nem egyenesség.
Másrészt a diplomatikusság, tapintatosság nem biztos, hogy képmutatás. Lehet, valakiről akár rossz véleményed, de dönthetsz úgy, hogy nem dörgölöd a másik orra alá, de azért a pároddal vagy olyan viszonyban, hogy neki azért elmondod.
Másfelől tényleg ott a kérdés, hogy a kedves férjed mennyire érett, és hogy mennyire vált le az anyuciról.
Na meg az is, hogy mennyire számíthatsz rá, ha a kedves anyós az idegeidre megy.
Én azt hiszem, hogy terápiára küldeném a páromat, ill. párterápiára is mennék vele, és ha nem együttműködő, akkor elgondolkoznék azon, hogy vajon fog-e változni, és akarok-e egy ilyen dedós spiclivel együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!