Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a párodnak hogy a testvérével álmodtál?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy álmomban smároltam valakivel aki a húga volt egyébként. Érdekes mert előtte valaki tök mást láttam magam előtt aztán utána a sógornőmet, megcsókoltam és mondta hogy nem is olyan rossz elsőnek. Következő amire emlékszek hogy csörög az óra és kell menni dolgozni :D
Nem a crushom meg semmi, csinos lány egyébként de nem tudom miért pont ő jelent meg az álmomban mert amugy csak évente párszor látom, nem is ismerem annyira.
Egyszer volt olyan hogy a feleségem sírva kelt fel mert azt álmodta hogy másik húgát ölelgetem és azt mondom neki hogy őt szeretem :D
Nem tanácsot kérek csak az érdekel hogy te mit tennél ha ilyet álmodnál. A párod lazán veszi ha ilyen dolgokat elmondasz neki vagy furán nézne rád ezután?
2024. máj. 14. 14:09
1/3 anonim válasza:
Persze simán, utána elmondanám neki, hogy az anyját is le varnám bármikor
3/3 anonim válasza:
felnőt párkapcsolat kategóriába tetted? ez komoly?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!