Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik egy ilyen emberben?
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már valaki ilyen helyzetben és hogyan "oldotta" meg.
Adott egy férfi, aki párkapcsolatban él és szereti a társát. Felbukkan az életében egy nő a munkahelyen, aki szintén parkapcsolatban él, egy boldog kapcsolatban. Kedvelik egymást, rövid idő alatt sokat beszélgetnek és a férfi többet érez iránta, mint egy barát, de nem is szerelem, mert a párját szereti és nem dobná el miatta. A nő kizárólag barátként tekint a férfira.
A férfi viszont még így is, mikor a párjával van gondol a másik nőre. Néha úgy érzi vele szeretne lenni. Szeretheti ez a férfi még valóban a párját? Vagy csak önbecsapás.
A másik nő gyakran keresi, továbbra is sokat beszélgetnek, és a pasi nem tud leállni, nem tud nem-et mondani és eltávolodni tőle, pedig ez a kapcsolatára nézve veszélyes, ezt ő is tudja.
"Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már valaki ilyen helyzetben és hogyan "oldotta" meg."
Minden évben néhány millióan a földtekén.
A napi 8 óra összezártság mindig megteszi a hatását, a kapcsolat minőségétől függetlenül, mindenkit érhet kísértés.
Megoldás:
munkahelyváltás minél előbb
szenvedés
megcsalás, ami után vagy válás vagy két szék közé a padlóra vagy kapcsolat az újjal, akit persze ugyanígy megunsz
De, szereti, mert ha nem szeretné, akkor szakított volna. A másik nő meg nyilván fülig szerelmes, és nem csak barátként tekint rá, különben nem kérdezne ekkora hülyeséget.
Egy foglalt pasiban neked is a másik nő a legizgalmasabb. Legyőzni, kiütni a nyeregből, téged szeressen jobban, te legyél a pasi szemében a jobb nő... Ez annyira szánalmas. Mindig az ilyenekből lesz szerető, az örök második.
Mi tart mellette? Közös gyerek, hitel, lakás? Valószínűleg őt is ugyanez tartja a kapcsolatban.
Miért nem szakítasz? Jobb, ha kivárod, hogy ő hagy el?
Elhiszem, hogy kètsègek gyötörnek,elvègre érzelmileg már meg is csaltak...
Rossz hír, hogy vagy kiszállsz az egész,baromi megalázó szituból, vagy kivárod a baràtod döntèsèt, viszont köztes megoldás nem nagyon létezik.
Szakítani kell, nem kell várni a másikra, szarügy. Ott kell hagyni, ő is csak arra vár, hogy mit mond a másik nő.
Egyszer megtörténik, máskor is meg fog történni. Nem olyan nehéz ez.
Sztm is bőven szeretheti. Én is ilyen helyzetbe vagyok, én vagyok a nő és nekem pl most nincs senkim. Jó barátok vagyunk, az elején nehéz volt, de már tudjuk kezelni annélkül hogy rossz lenne.
Sose volt több, pedig alkalom lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!