Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak unalmassá a kapcsolatok több év után?
Soha életemben nem volt még unalmas kapcsolatom de a gyk-n már ezeregy ilyenröl hallok.
Én mindig megtalálom az olyanokat akivel 2 nap se tud soha egyforma lenni, de még a szex se. Egyik exemnek már mondtam is hogy összetenném a 2 kezem is ha egy nap átlagnap lenne nem történne semmi végre vagy lenne 2 egyforma napunk.
Másoknak az a legnagyobb bajuk mindig hogy mit csináljanak meg uncsi, én meg azt elképzelni se tudom milyen lehet amikor egy kapcsolat ki van egyensúlyozva es ez a legnagyobb gondjuk csak.
Még utazni se lehet senkivel pl kocsiban órákat csak úgy hogy mindenki néz ki a fejéböl és ne történne semmi. Egyiknek pl nem tetszett hogy telefonozok kivágta az ablakon menet kozben aztán mehettunk újat venni nekem és még félénken kérdezte megadom e neki az új számom🤣
Másikra rájött a féltékenységi roham mert megnéztem az ürgét az utmentén miután ő leszemezett egy csajjal a zebrán. Elkezdett ordítani elvitt másfele meg egy kész botrányt csinált az egészből.
Aztán étterem egy másikkal messze vmi kietlen helyen. Ott meg rájöttem arra hogy na most veszekedni se szabad mert ha otthagyna haza se tudnék menni. Ki vagyok neki szolgáltatva...
Harmadik vagy nemtom hanyadik pasi azon akadt ki az uton hogy sütit ettem a kocsiban es olyan lett minden.
4.kaptak vmi különkeges sört a csehektől(haverokkal utaztunk) és rámbízták az egyetlen nőre hogy fogjam én!(hűtött volt ez miatt a kezemben forgattam mozgattam aztán kiborult az egész és behabozta az egész műszerfalat is. Aztán 4 pasi nézett rám egyszerre hogy amugy en mit csinálok? Csak ezt az egyet bízták rám...)
Na meg a mc donalds srive is. Rendeltunk kihozzák, aztán kiderul hogy senkinél nincs pénz..ugy keresték a pasik a kocsiban a szétszórt aprókat össze mint valami messiást. Vértizzadva. De kibírták fizetni..
Nincs egy olyan helyzet hogy en bármikor bárkivel is unatkozni tudnék.
Könyvtár? Kiderult hogy olyan lassú a lift a 2.vagy 3.emeletre mintha az űrbe mennénk órákat. Na akkor nagy ötlet? Hát addig szexeljünk🤣
Bevásárlás? Egyik pasimmal(exemmel mert ő akart kibékulni barátok maradtunk) vettem ajándékot a másiknak(bevásárlás kozben ugrott be..) akivel épp jártam de az meg gyökér volt szóval inkább készultem a szakításra mint a karácsonyra vagy mi volt akkor éppen. De a barátom meg hivott videocseten ellenörizni hol vagyok mit csinalok. Addig az exem háttérbe vonult és ott marhult. Aztán nem tudtam mit vegyek. De minden ajándekrol csak a poén ment es végig röhögőgörcsünk lett az összestől.
Már bánom amugy hogy nem csaltam meg az exemmel azt a barátom, dehát én hü meg rendes vagyok. De minek..
Ja meg akivel annyire videocseteltem hogy kozben majdnem elütött egy autó zebrán ugy rántottak vissza..
Ah csak sztorik vannak. 1 unalmas kapcsolatom nekem szerintem soha még nem volt.
Mert rengetegen hazaérve leheverednek a kanapéra és nyomkodják a telefont. Tapasztalat sajnos.
Természetesnek vesszük, hogy a másik mindig ott van mellettünk.
Azoknak lesz unalmas a kapcsolatuk, akik eleve nem is passzolnak egymáshoz csak fellángolás van az elején, aztán ha elmúlt az újdonság varázsa, nem marad semmi, nincsenek igazi érzelmek a felszín alatt.
Mi 14 éve vagyunk együtt a párommal, de soha nem volt unalmas vele lenni, vele élni.
Az exemet pl 1 év alatt meguntam, aki iránt nem voltak mélyebb, komolyabb érzéseim.
Azért mert
-soha nem is volt jó, csak a szerelem miatt azt hittétek
-megváltoztatok, de nem ismertétek meg újra egymást és magatokat
-lusták vagytok/nem tettetek semmit azért, hpgy új élményeket szerezzetek, megtartsátok a köteléketeket
Iylesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!