Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor megkérdezitek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor megkérdezitek egy nőtől/férfitól, hogy "Mit teszel te egy kapcsolatba?" milyen dolgokra gondoltok (felsorolnátok ilyeneket?)?

Figyelt kérdés

2024. máj. 10. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

10. Itt mindig az az alap, hogy a férfiak lusták, önzők, primitívek, impotenssek. Ellenben a nők napi 24 órát dolgoznak, gyereket nevelnek, diplomáznak, kénytelenek elviselni a borzasztóan gyenge szexet. A párjuk semmiben sem segít, pörkölt szaft, trikó, igénytelenség.

Erre mondtam én azt, ki milyen példákat látott otthon.

2024. máj. 11. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:
10, de akkor miért kell leírni, hogy a férfi az anyjához akar hozzámenni?
2024. máj. 11. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
11, te elég undorító környezetben nevelkedhettél, ha rögtön harapsz, rögtön támadod a másikat, kitalálsz neki egy képzeletbeli hátteret, csak hogy mutathasd, hogy a másik ezért ilyen. Ez normális dolog?
2024. máj. 11. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
23%

13. Én csak tükröt mutatok. Tudom nehéz elfogadni a nőknek hogy a férfiak többsége normális, mivel ők nem ilyen apát vagy férjet kaptak. A legkönnyebb a feminizmusba, a férfigyűlöletbe menekülni, főleg az ilyen gyk, she.hu, hoxa, nlc fórumokon. Nem kell felelősséget vállalni önmagáért, ezeken a fórumokon mehet a nagy összeborulás, az önigazolás, a közös ellenséggel való harc. Mivel ezek női oldalak, így természetesen azt a hamis képet erősítik magukban és a csoportban, hogy a TÖBBSÉG ilyen, és nekik van igazuk.

Az én környezetem hagyománytisztelő, a nő és a férfi szimbiózisban él egymással, támogatók egymással. Tényleg tök undorító azzal szemben ami ezeken a fórumokon megy! 🙂

Hogy én találok ki dolgokat? Erre azt mondom, ne legyen szelektív az olvasásod.

2024. máj. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!