Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnák valakit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnák valakit aki megtanít ismerkedni, randizni?

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megkéred az egyik barátod, faterod. Vagy befizetsz egy csajozós táborba.
2024. máj. 10. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

"Vagy befizetsz egy csajozós táborba."

Meglehet, hogy az én elmém nincsen rendben, de az ilyen dolgokat nem tudja befogadni az agyam. Valahogy nagyon kétlem azt, hogy az ilyesmi megtanulható lenne egy tanfolyamon aminek a jelentős része valószínűleg olyan tanácsokkal van tele, hogyan ne tiszteld a nőket vagy hogyan legyél velük bunkó. Mondhatjátok, hogy ez általánosítás, de szerintem egy normális ember nem megy el tanítani meg nem csinál ilyen tanfolyamokat. Tudom, hogy rengeteg hasonló létezik a világban és több ezer ember "nyeli" be ezeket a dolgokat, de a legtöbb ilyen kurzus, meg hasonlók csak szimpla lehúzás.

Kérdező:

Az ilyesmi részben tanulható tapasztalat alapján, viszont úgy nem, hogy várod a sültmadarat. Ismerkedj, próbálj meg beszélgetni, ismerj meg új embereket. Forgatókönyv alapján alapból rossz ötlet ismerkedni, mert úgy úgyis csak megjátszod magad.

2024. máj. 10. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Bolognai faló. A lényege a táboroknak, hogy önbizalmat és útmutatót adjanak semmi több. Nyilván az agyad nem fogadja be, mert más generáció vagy más úton tanultál, ez azoknak szól, akiknek nincs meg a startkő. Nyilván lehúzás, minden lehúzás csupán perspektíva kérdése. Én szeretem a tematikus táborokat a közösségi érzés miatt, szórakozom, nem feltétlenül a tudásszomj csillapítása miatt veszek részt bennük.-Nem ilyen témájú táborban nem voltam, de sok másban igen-
2024. máj. 10. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!