Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek ennek a srácnak,vagy csak egyoldalú?24/L
Dolgozok egy boltba,ahová ez a srác beszokott járni.Egy ideje már be jár és már nagyon sokszor találkoztam vele.Legtöbbször mindig megjegyzi,hogy elfelejtette mit akart,mert zavarba hoztam(és ez látszik is rajta,olyan cukin áll ott és csak néz rám,hirtelen azt se tudja mi van)
De alapvetően egy belevaló ,laza srácnak tűnik,meg kis lelkisnek.
Múltkor rossz kedvem volt és ő volt az egyetlen,aki észrevette és meg is kérdezte,hogy mi a baj.
Nem tudom,nekem annyira be jön,de egyszerűen félek hogy fordítva nem így van.Én hála az égnek olyan ember vagyok,akin nem lehet észre venni ha be jön neki a másik.Csipkelődni szoktam vele,azt egyből érti.Van,hogy egy nap kétszer is be jön.Nem kérdez túl sok mindent,de valahogy úgy érzem a levegő is megáll,amikor be jön,és olyan szépen mosolyog rám,de lehet csak én gondolom túl.
Úgy adta a sors,hogy vett tőlem egy készüléket amire regisztrálnom kellett őt,és minden adatot megtudtam róla.
Már ami lényeges
Például a nevét.Azóta utána néztem,és elkezdtem kombinálni a kis fejecskémben,amit nem kéne.
Azon is gondolkoztam,hogy lehet direkt vett ilyen készüléket és pont nálam,hogy hátha bejelolom én így,hogy megtudom a nevét de ezt hülyeségnek tartom,viszont ő valahogy sosem kérdezte a nevem
Ha jól láttam,barátnője nincs,nem tudom mi baj lehet akkor.
Tényleg úgy tűnik hogy tetszek neki,de akkor nem tudom tényleg.
Félek,nem akarok beleesni főleg,hogy ha egy oldalú.
Nem tudom mit kéne tenni,vagy csak hagyjam az egészet?
Egyébként a srác 5 évvel idősebb,ugye azt is sikerült megtudnom 🤣
Szerintem tuti hogy bejössz neki. Flörtölj vele. :)
Be nem jelölném, mert ugye munka által adta meg az adatait. És a személyiségijogok..
De ha bemegy, mosolyogj rá. Beszélgess vele, kérdezz te is tőle ezt azt. Szerintem el fog hívni randizni.
Én is hasonló vagyok mint te lányként, a korunk is megegyezik. Sokszor nem merem kimutatni ha tetszik valaki, de rájöttem, hogy ez butaság.
1. Mert sokan csak akkor fognak kezdeményezni ha látnak pozitív visszacsatolást, reakciót és kölcsönös (esetleges) érdeklődést. Ha nem látják, hogy szimpatikusak lennének, lehet pont azért nem fognak.
2. Rájöttem arra, hogy nem kell szégyellnem azt ha megtetszik valaki, van ilyen. Minek titkolni?
3. Erre egyébként kutatások is vannak, hogy sokszor az tudja növelni egy ember felé a vonzalmat/érdeklődést, ha azt látjuk, hogy minket vonzónak találnak. Szóval sokszor eleve szimpatikusabbnak látjuk azt akin látjuk, hogy tetszünk neki. Nyilván ha taszít, nem fogsz hirtelen vonzódni, de már eleve szimpatikusabb lesz, szóval akár az esélyeket is tudja növelni. Nyilván nem mindig, de akár.
Szóval szerintem nyugodtan mosolyogj rá kedvesen, flörtölj vele, érdeklődj felőle. :)
Szolták mondani, a szemek sok mindent elárulnak:
Amikor egy férfi rendszeresen keresi veled a szemkontaktust akkor kifejezetten nagy rá az esély, hogy kedvel téged. Sőt, érzelmei messze túlmutathatnak az egyszerű barátságon.
A férfiak szeretik a nő illatát és látványát, ha nem csak a szemedbe néz, de a szádat is nézi, akkor szívesen megcsókolna.
Gyakran megérint:
Amikor érdekelsz egy férfit, nagy rá az esély, hogy találkozol majd ezzel a jelenséggel. Amennyiben az illető nem egy kifejezetten érzelgős ember, és ennek ellenére gyakran megérint (főként a karodat, hajadat, vagy válladat), akkor biztosra veheted, hogy többet szeretne tőled, mint a barátzóna.
Persze sokan félszegek és visszahúzódobbak és nem mernek megérinteni egy számukra kedvelt nőt.
Imád a közeledben lenni, ha beszéltek:
Amennyiben kommunikáció közben rendszeresen egy karnyújtásnyi távolságnál közelebb áll, akkor kezdhetsz gyanakodni. Minél közelebb helyezkedik hozzád az illető, annál nagyobb a valószínűsége, hogy erőteljes szimpátiát érez irántad.
De ide kapcsolódik az is, ha a férfi nem képes búcsút venni tőled, és habozik az elköszönéssel.
Próbálj te közelebb menni hozzá, ha esetleg valami elválaszt a vevőtértől téged.
Igyekszik felhívni magára a figyelmet:
Amikor azt veszed észre, hogy a férfi a környezetedben módfelett próbálja a legjobb formáját hozni – ezzel kitűnve a tömegből -, akkor minden bizonnyal komolyak a szándékai. Ez a magatartás számos dologban megmutatkozhat, kezdve az indokolatlan viccmeséléstől, a szokatlan öltözködésen át, egészen az önfényező sztorikig (feltéve, hogy utóbbiakban nem bukkannak fel más nők).
Ilyenkor csupán azt várja, hogy pozitívan reagálj. Ezzel növelve a magabiztosságát.
Aktívan hallgat téged:
Ha az illető nem vág közbe beszélgetés során, és kizárólag csak rád összpontosít, akkor valóban szimpatikusnak talál. Az áll simogatása rendszerint arra utal, hogy a férfit valóban érdekli a mondandód és aktívan figyel rád, még a fejvakarás sokszor ennek az ellenkezőjét jelenti.
Feltéve, hogy emellett még rendszeresen kérdésekkel is bombáz, akkor hatalmas a valószínűsége, hogy odavan érted.
Mivel észrevette hogy rosszkedved van, eltehetően aktívan figyel és érdeklődik irántad.
#5 nem mondom, hogy ezek nem igazak, de hirtelen 2 pasi is eszembe jutott az életemből...az egyiknek tudtam, hogy tetszem nagyon aztán mégis kiderült, hogy még másba szerelmes/nem volt rajta túl. Tudom a kettő nem zárja ki egymást, de nem én lettem a befutó:(
A másiknál sose tudtam eldönteni mi a helyzet. Barátok voltunk/vagyunk és mindig mindent megjegyzett velem kapcsolatban, figyelmesen hallgatott, szemkontaktus, megnevettettem és ő is engem. Sose lépett. Igaz ő meg nagyon messze lakik tőlem, de jól esett volna:/
Szóval ezek többnyire igazak, hogy szimpátia meg érdeklődés de a végén úgyis csak az számít, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.
#5-ös vagyok.
#6-os.
A második pasis esetében tuti, hogy bejöttél neki, csak…
Mondjuk mint írtad messze lakik, vagy csak nem mert soha kezdeményezni.
Vannak akik ideálokat keresnek és félnek ezt lerombolni, így inkább nem lép tovább. Nagyon erős sok férfiben a kisebbségiérzés, szó szerint, kicsinek érzik a péniszüket és félnek, hogy kinevetik. Egy barátságból is nehéz átfordulni kapcsolattá…
Azt is figyelembe lehet venni, hogy valaki több vasat tart a tűzbe és igazából keresi az igazit, vagy csak egy újabb numerát…
Keresgélhet, érdeklődhet valaki, de valóban csak az számít, hogy lesz-e belőle valami.
Akár lehet is belőle valami, csak nem feltétlen tartós lesz. Persze kinek mi fontos, alkalmi vagy hosszútávú kapcsolat.
Lehetne ezt végtelenségig ragozni, ha valaki nem próbálkozik és nem lép abból semmi nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!