Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy személyt csak látásból ismerek, mégis úgy érzem van köztünk valami "kapcsolat"?
Nálam is pont ilyen eset áll fenn. Jó, egy minimális "kapcsolat" van köztünk, mert kollégák vagyunk, de kb alig beszélünk.
Szerintem ez kémia, megmagyarázhatatlan vonzalom.
Férfiként írom,hogy létezik.
Tavaly nyár elején az egyik kulturális intézmény egyik ügyfélszolgálati ügyintézője, egy fiatal férfi megvárt az intézmény előtt.Közölte, hogy látásból ismer már egy bő éve és úgy érzi,mi lelkileg kapcsolatban állunk.
Megkérdezte, hogy lehetnénk -e barátok, ráadásul "olyan" barátok. Meghökkentem és nemet mondtam,ő erősködött,hogy szimpátia,kisugárzás és hasonlók...de nem mentem bele.
Azóta kilépett,de sokszor eszembe jut ez a szitu,nem tudtam mit kezdeni vele.
Köszönés alapján vonz a lénye... szerintem nézz meg egy horoszkópot meg egy kis csillagjóslás... XD XD
Figyelj emberek tudnak kötődni random streamerekhez meg YTerekhez... neked meg sikerült parasocial boyfriendet összehozni IRL most istenem.
Szokott ilyen lenni, sőt sokan már a jövőt elképzeljük vele...
De sokszor pofon éri az embert, mert ő nem ezt érzi, vagy van valakije....
kérdező: Arra utaltam, hogy nagyjából akkora hülyeség mint a horoszkóp / csillagjóslás. :)
A parasocial boyfriendel kapcsolatban meg ott a google.
Igen!
Én is így voltam, több évig tartott ez az állapot. Szerencsére úgy tűnik "kigyógyultam" belőle. Nagyon nehéz volt, főleg mert a találkozást vele nem tudom elkerülni, viszont nem gondolhatom tovább ezt a vonzalmat, még akkor sem ha kölcsönös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!