Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit gondolnak azokról a pasikról akik túl sok smilet használnak? 🤔
Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 19:56
11/18 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a másik ember nemiszerve? És mond el mi rosszat írtam.... Illetve miért lenne incel valaki attól hogy kúltúrált viselkedésre szólít fel valakit?
2024. máj. 9. 08:57
12/18 anonim válasza:
"Mi a baj azzal ha valaki háziállatot javasol a magány elkerülése érdekében?"
Ez van közel az incelkedéshez.
Vagy hülye vagy, mint a segg, vagy gonosz. Sztem utóbbi.
14/18 A kérdező kommentje:
Na meséld el nekem akkor mi a probléma vele hogy valaki azt mondja vegyél egy cicát hogy ne legyél egyedül? Mi ezzel a probléma? Mellesleg szerintem be kéne fejezni már ezt az incel mondogatást midnenkire aki nem viselkedik olyan undorítóan mint te
2024. máj. 9. 09:02
15/18 A kérdező kommentje:
Jajj a bizsereg ott lent nem nemi szervre utal mi? Szörnyű hogy ilyen embereket beengednek erre az oldalra
2024. máj. 9. 09:02
16/18 anonim válasza:
Bizsereg *benn*. A kis lelked.
"mi a probléma vele hogy valaki azt mondja vegyél egy cicát hogy ne legyél egyedül?"
Az a probléma, hogy mindenki tudja, hogy vehet magának háziállatot. Amikor mosollyal ezt egy pasi pluszban kijelenti, az odaszúrás, hogy egyedül halsz meg.
De tudod, mit? Mondogasd nőknek. Legalább hamar kiderül a fajtád
17/18 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem sértő max te vagy ilyen elmebetek hogy egyből vadállatba mész at tőle
Normalis IGAZI nő ilyet nem csinál
Nem csoda hogy senkinek nem kellesz ilyem viselkedéssel de ne itt vezesd le, remélem törölnek innen örökre
2024. máj. 9. 09:16
18/18 anonim válasza:
Engem nemtől függetlenül idegesít a túl sok emoji. Ha a két végletből kell választani, inkább egyáltalán ne használjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!