Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más osztálybeli emberrel volt kapcsolatod, ha igen jól működött?

Nem jól. A szakmunkások állandóan arról akarnak győzködni engem hogy hülyébb vagyok náluk a diplomám ellenére is, ebbe mindenféle energiát fektetnek, teljesen rosszul vannak attól hogy diplomám van, meg a munkakörömet szerintük ők is el tudnák látni röhögve es teljesen lenézik a munkámat is.
A k.sebbség az állandóan lehúzna kéreget, ha ostoba vagyok át is vernek, fenyegető magatartást is fel szoktak venni.
Magasabb osztálybeliekkel nem szokott problémám lenni, csak ha van köztük nárci, akiknél luxus a kérem köszönöm vagy bocsánat kifejezések, csapatmunka sincs csak hierarchikusan masképp működni sem tudnak nem javasolnak hanem dirigálnak, hibáikat be sem látják, es mindig nekik van igazuk akkor is ha nincs, sok köztük is a kisebbségi komplexusos beteg sajnos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!