Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül élők, vagytok így ezzel?
Figyelt kérdés
Vannak megszokott, kedvenc helyeitek, ahova akár hetente, vagy rendszerint kimentek sétálni, nézelődni, pihenni stb?
Tudom, hogy nem tipikus párkapcsolati kérdés. De ahogy látom vannak többen, akik passzióból kimennek egyedüllóként is sétálni valahova, vagy kiülni egy parkba olvasni, vagy csak nézelődni és ezzel töltődnek fel. Olyan helyekre gondolok, mint akár egy Duna part, vagy parkok, Margitsziget, bármi, amerre élsz.
Van ilyen szokásotok, helyetek?
máj. 8. 13:35
11/14 anonim válasza:
2021 végéig volt, amit 2020 elejéig intenzíven tettem meg, majd láttam a városban ezt-azt (negatív dolgot), így lemondtam erről. Pedig azért jó volt 1*-2* csak úgy mendegélni.
12/14 anonim válasza:
Amit 2020 elejéig tettél az hogyan történhetett 2021. végéig?
13/14 anonim válasza:
Balaton-part vagy Velencei-tó part, Bakony (Cuha-völgye, Csesznek) színházak, ha épp viszi láthatásra az apja a kisebbik fiam és van gyerekmentes, "szabad" hétvégém. Hétköznap sose vagyok egyedül a gyerekeimnek köszönhetően, nem is tudok feltöltődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!