Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni párotoknak egy olyan embert, aki pszichedelikus szerekkel próbálja gyógyítani a lelki problémáit?
Ennél több infó kell. A pszichedelikus szereket szakember felügyelete / szigorú kontrollja alatt alkalmazza, tehát csak akkor és olyan adagokban, ahogyan azt előírják neki?
Vagy arról van szó, hogy ad hoc jelleggel saját magát "kúrálgatja", lényegében mentségként használva az állítólagos lelki problémáit a drogfüggőségére?
A pszichedelikumok nem okoznak függőséget.
Csak, hogy tiszta legyen a dolog.
Nem. Ha pszichedelikus zenevel, ha erdoben dugassal holdfenynel, mersekelt berugasokkal, kontroll alatt, azt igen. A szereknel kezdjuk a bortonbuntetes veszelyevel, aztan jon a masik feltese, es az elkerulhetetlen vegigszenvedese.
Mas, ha volna lehetosege mikrodozisra, iranyitott tripre, amin mar tudosok komolyan is kiserleteznek, de ugyse erjuk meg.
Nem, mert a lelki problémák mindenképpen kihatnak a párkapcsolatra és a pszichedelikus szerek nem oldják meg, csak elfedik a problémákat.
Én a magam részéről a pszichoterápiában hiszek, én is jártam és mindenkit erre biztatok, akinek lelki problémái vannak.
" a pszichedelikus szerek nem oldják meg, csak elfedik a problémákat."
Na mesélj, hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!