Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régi korok mintái szerint éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi korok mintái szerint éltek?

Figyelt kérdés

Vagy mersz változtatni, aszerint, hogy milyen új világ nyílik meg a régi megszokott helyett.

A biztos régi, vagy a bizonytalan de talán sokkal több választással téli élet? Melyikben mennél bele és miért?

2024. máj. 7. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Előrelátóan kell változtatni, de mindig figyelemben tartva, hogy "baj esetén ott lehessen hagyni az egészet a f...ba", a menekülés útját mindig megtartani, vész esetére!
2024. máj. 7. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Szándékosan fogalmazol ennyire homályosan, kérdező?
2024. máj. 7. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mintákról beszélsz? Esetleg konkrétabban? Úgy élek, ahogy nekem tetszik, nem tudom, mire vonatkozik a kérdés, de alapvetően nem nagyon érdekel, hogy mi a szokás, mit hogyan illik, van amikkel egyetértek és követem, ami meg nem tetszik azt nem.
2024. máj. 7. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"A biztos régi, vagy a bizonytalan de talán sokkal több választással téli élet?"

Előre nézz. Ha tudod, mit szeretnél, és teszel is érte, meglesz.

2024. máj. 7. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkabb az szerint elek, hogy mit akarok. Nem mintak alapjan. Kapcsolatban van annyi gerincem, hogy kitartok a párom mellett mindig , akkor is ha elmulik a szerelem. Ha masrol van szo akkor azt teszem amihez kedvem van.
2024. máj. 7. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok benne biztos, hogy pontosan milyen mintákra utalsz, de úgy élek, ahogy nekem tetszik. Nem érdekel, hogy a szüleim, nagyszüleim, dédszüleim hogyan éltek, bár nyilván a jó tanácsokat mindig szívesen vettem, veszem.

23/N

2024. máj. 7. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Olyan minták szerint élek, amiket helyesnek tartok. Vannak köztük olyanok, amik "régi korokban" is voltak és van, ami nem.
2024. máj. 7. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz?
2024. máj. 7. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a régi korok mintáit (akármit is jelentsen ez) valójában csak azok az emberek ismerték, akik benne éltek.
2024. máj. 7. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Mivan more??
2024. máj. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.