Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy "összevillanós" szemezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy "összevillanós" szemezés után a nő nem néz többet a férfira, akkor az mit jelent a férfi számára?

Figyelt kérdés
Ha a nő direkt kerüli a férfi tekintetét, pedig előtte váltottak egy két forró pillantást, akkor mire gondol, miért csinálja ezt a nő?
2024. máj. 7. 18:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok és tudom miért viselkedtem így. Csak azt nem tudom, neki ebből mi megy át. Szóval az eredeti kérdés még áll: ez mit jelent a férfi számára? mire gondol, miért csinálja ezt a nő?
2024. máj. 8. 03:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a nő visszatáncolt. Egy kicsit legyeztette az egóját de nem akarja, hogy ez folytatódjon, inkább kilép a játékból. Nekem férfiként ez azt jelentené, hogy hagyjam békén.
2024. máj. 8. 09:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már megint gondolatolvasást vár el valaki. Őrület.
2024. máj. 8. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:

11, most, hogy tisztáztad, én arra gondolnék, hogy a nő hülye.

Szemezel, aztán nem nézel többet oda, de érzed a szexuális energiát, de nem akarsz ebből semmit, de érdekel mit gondol a másik fél.

Hát én ebből csak az első mondatomban leírt konklúziót tudom levonni. Vagy konklávét.

2024. máj. 8. 11:22
 15/17 A kérdező kommentje:

14,

Ez a szemezés nem általam kezdeményezett volt, meg is lepődtem. Leginkább valahogy spontán alakult és aztán kezdtem kerülni, mert valahogy túl intenzív volt.

Igen, érzem, miért ne lehetne érezni akkor is ha épp nem szemezek vele. A jelenlétekor érzem.

Nem akarok többet, nem lehet, mert millió egy oka van, semmi realitása.

Érdekel igen, hogy jól értette e a szituációt. Hogy a megfelelő információt küldtem e neki a viselkedésemmel.

Igen, hülye vagyok. 😃

2024. máj. 8. 16:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, Mari néni szexuális energiáit nem érzed?
2024. jún. 11. 18:12
 17/17 A kérdező kommentje:
16, dehogynem. Csak azok nem bizseregtetnek meg.
2024. jún. 11. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!