Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki benne lenne egy közös hisztizésben a kudarcos szerelmi élete miatt?
Bárki leírhatja kínját/baját.
Kezdem én :
Attól tartok lassan 30 évesen nőként már nem fogom megtalálni az igazit . Kudarc kudarc hátán az ismerkedés kapcsán. Jelenleg utálok mindent és mindenkit . 😁
Hosszu eveken at csalt a baratnom akiert barmit megtettem, majd kidobott amikor kiderult. Egyebkent elso kapcsolat volt es teljesen padlora tett. Bar jobb szo ha azt mondom, hogy lelkileg megolt. Ennek ellenere nem kezdtem el drogozni es nem vagtam fel az ereimet es sikeresen haladok elore fele az eletben, mellette pedig keresem a paromat. A gond csak az, hogy nagyon sokat ismerkedek es megis undoritobbnal undoritobb, gerinctelen, ketszinu noket talalok, akik mellett visszasirom a baratnomet , ahelyett hogy elfelejtenem es sokszor erzem ugy hogy nincs egy darab normalis no sem . Egyszeruen hiaba keresem oket es hiaba van ujabb es ujabb eselyem. Egyszeruen mindegyikuk egy megbizhatatlan álszent ku**a, akiknek semmit sem jelent a masik ember.
Egyebkent irigyellek, mert nekem sok energiamba es idombe kerul hogy megismerkedjek ezekkel a hulladek emberekkel. De neked 30 eves nokent elég csak szelektálni kozuluk. Nameg amiket ezek a nok megengednek maguknak, szerintem tietek a vilag.
Én most tök jól vagyok, most értem haza, ettünk egy finomat. Persze csak barátokkal.
Hisztizni én ugyan nem szoktam, de én belül üres vagyok és lelkileg pedig romhalmaz, bár nem látszik. Az egyetlen aki szeret engem az egy pihepuha fehérszürke húsevő kisasszony.
5 2es vagyok. Beszélgetünk ha gondolod:).
Nálam is volt ilyen szokásos hogy jajj "túl jó vagy hozzám ", "nincs veled baj", "nem akarok most kapcsoltot" aztán rá pár hétre már nője volt. Meg a nem vagyok túl az exemen...akk kinek ismerkedik.
Volt egy 4 éves kapcsolatom, 3 évig együtt élünk, terveztük a gyereket, neki már volt egy akit ő nevelt...aztán az anyja a közelünkbe költözött és jöttek a veszekedések. Leléptem és a nagyobbik lánya is velem maradt, ő akkor volt 14. Egyik lányát se látogatja, lányom is már 9.
Aztán volt egy kapcsoltom 1 évig, majd közölte sose szeretett (rá pár hónapra persze jött a duma hogy beilyedt, stb..).
Aztán végre lett egy nagyon jó lapcsolatom 4 évig, ő meghalt.
Persze vannak normális férfiak, ez tény. Van egy aki nagyon a szívembe lopta magát, sztm én se vagyok közömbös, de csak barátok vagyunk fél éve...tisztelem is hogy szereti a párját 10 éve.
Szvl kicsit már feladtam.
"Most kb. undorodom minden férfitól ott tartok."
Persze, a nőknek lehet.
Egy férfi, meg ha folyamatosan csak ilyen nőket lát, találkozik, nyelje be szó nélkül...
Valamiért meg már jóideje engem használnak "utálom az összes férfit" alapanyagnak, kezd kicsit elegem lenni belőle...
Mondanám én, hogy utálom a nőket, miket kapnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!