Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék udvarolni egy 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék udvarolni egy 10 ével fiatalabb lánynak? Én 30 ö 20

Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Úgy, ahogy egy 30 évesnek. Ennyire azért nem számít a kor.

Én is 30 vagyok és 22 éves a barátnőm. Egyikünk sem egy UFO, mindketten emberek vagyunk.

Csak hogy értsétek, amikor 22 éves voltam, randiztam 40 éves nővel, amikor 24 akkor 37-tel, az sem volt más. Ugyanúgy elmész vele beszélgetni, sétálni, meginni valamit, aztán közben vagy tetszetek majd egymásnak és vannak közös témák, vagy nem.

2024. máj. 3. 13:49
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Úgy ahogy más korúakkal, inkább az a gond, hogy a téma lehet nem fog passzolni és egy unalmas bácsika leszel a szemében. Az ember 20 évesen még elég éretlen valljuk be.
2024. máj. 3. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Az való igaz, hogy eltérő lehet az érdeklődése...és a szabadidejét és mással tölti.

De! Valóban ugyanúgy ahogy egy 25 vagy 30 évesnek. Mindkettő ember. Ugyanúgy nő.

Ugyanúgy van nehéz eset 30 évesen mint 20...a 30 évessel is lehet nehéz meg a 20 évessel is.

2024. máj. 3. 14:31
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
24 evesen 35 eves parom lett, aki azota a ferjem es babat varunk. 4 eve vagyunk egyutt.
2024. máj. 3. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
4. Vigyázz itt nem szabad ilyet mondani. A korkülönbség-gyűlölők az új rasszisták és homofóbok. Ahogy régen gyűlölködtek a melegekre vagy az interracial kapcsolatokra, manapság úgy szoktak a korkülönbségesekre. Az állítólag legnagyobb elfogadó emberek.
2024. máj. 3. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

igen ezt én az utóbbi hónapokban vettem észre, hogy már 10 évért is keresztre feszítenek. (23-33-ra pl.)

Mindig van valami új trend :)

2024. máj. 3. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Én is 24 vagyok a férjem 34.. és van egy újszülött babánk...és mi is 4 éve vagyunk együtt.😅

Szerintem attól is függ mennyire érett a lány illetve a férfi is.. amúgy 10 év korkülönbséggel is lehet közös érdeklődési kör..

Nyilván nálunk is én is szeretem a filmeket a férjem is.. de van olyan is ami nem közös érdeklődés, én szeretek olvasni ő pl nem.

De ehhez nem kell 10 év korkülönbség.

2024. máj. 3. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell baba, hogy együtt maradjatok :)
2024. máj. 3. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy azért van hogy együtt maradjunk? :D
2024. máj. 3. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:

óóó neeem :)

Csak valahogy a legtöbb ilyen kommentnél ott szerepel a baba...

2024. máj. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!