Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jegyezte meg hogy a “húgának, barátjának” tekint?
Figyelt kérdés
A párom haverja a fenti jelzőkkel illetett. Mostanában elég sok közös program hozott minket össze. Mondhatni jól ki jövünk, rengeteg közös van bennünk, de semmi több. Kicsit felkaptam a fejem amikor is a húgának nevezett, persze ez pozitív vissza jelzésre utal, de olyan mintha valamit próbálna elrejteni..2024. máj. 2. 15:40
1/9 anonim válasza:
"de olyan mintha valamit próbálna elrejteni.."
Nem lehet, hogy ez csupán a te - minden alapot nélkülöző - fantáziálásod, kérdező?
2/9 anonim válasza:
Jah, szerintem is gyanús. Aki tényleg a barátunk, azt a barátunknak nevezzük és kész. Ez a kamu testvéri viszony egymásra aggatása rendkívül dedós, gyerekes. Csak szeretné, ha húgaként tudna rád tekinteni.
3/9 anonim válasza:
Nem biztos h több. Én a legjobb barátnőm barátjára szoktam azt mondani hogy mintha távoli rokon lenne, mondjuk pont ellentétes okból: ott van, tudom hogy szeretni kell mert a barátnőm szereti, de egyébként nem tudok vele mit kezdeni és ő se velem.
4/9 anonim válasza:
Lehet hianyzik neki egy lanyteso.
5/9 anonim válasza:
Talán azért mondta, hogy ne gondolj mögé többet, mert mint látni lehet már most is pont ezt csinálod. Valószínűleg látja rajtad, hogy tetszik neked.
6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem az esetem. főleg hogy 20 évvel idősebb a pasas! Azért is furcsáltam! !
2024. máj. 2. 20:52
7/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, a párom 35
2024. máj. 2. 20:54
8/9 anonim válasza:
főleg hogy 20 évvel idősebb a pasas!
A parod meg 17 évvel időseb... az tényleg tök màs xd
9/9 anonim válasza:
18 evesen miert van duplaannyi idos parod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!