Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem helyre magam ?
Kb 2 éves ,,kapcsolatról" van szó. Az igazság az, hogy folyamatos titkos uzenetvaltas és egy csokon kívül semmi nem történt köztünk.
Én teljesen beleszerettem, azonban ő szép lassan leépítette. Végig engem okolt, miattam ment tönkre, én vagyok az oka. Közben folyamatosan kicsinyített, hogy milyen maradi ember vagyok. Annyira belezúgtam, hogy nem bírom nélküle. Mindenre képes voltam, az érzéseim palastoltam, próbáltam barátként jelen lenni, közben belehaltam, hogy ő még mindig házas. Ha ismerkedtem nem mondtam neki, mert nem akartam, hogy azt higyje, hogy nincsenek érzéseim. Mikor ezek kiderültek azzal vádolt, hogy hazudok. Jelenleg már az egész életközösségem rajtam nevet. Ő mással jár ebédelni, miközben régen velem, ettől én dühkitöréseket csinálok. Már új munkahelyet keresek. Mindenki látja mi történik.
Ő szerinte csak színészkedem, ez is baromira bosszant.
Senkinek érzem magam, egy igazi bohócnak. Amíg mással nevetgél én szánalmasan keresem a társaságát.
Jelenleg kapcsolatban vagyok, azt hittem ez majd segít. Azonban nem. Erre is az a válasza, hogy csak szineszkedem hiszen kapcsolatban vagyok. Mintha elvárná, hogy colibatust fogadjak. Nem tudom elengedni és önbizalmam sincs már, mert nekem ő az etalon. Egy csoda..
Mit tegyek ??
38 FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!