Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatalabbbak néz ki 10-15 évvel" hülyeséget elhiszi valaki?
Amikor ilyet mondanak valakire az nem túlzás valójában? Most őszintén, ilyen nem létezik.
Maximum olyan hogy korodhoz képest jól tartod magad vagy nagyon maximum 5 év az amit tévedni lehet kor megtippelésben.
De 10-15 év csak mesékben van.
Nem azt szokták mondani, hogy 5-6 évvel vagyok fiatalabb és, nem vagyok öntelt de ezt még el is hiszem.
39/fg
a 15-öt soknak tartom de a 7-8-9- az elképzelhető.
Csak ha a kollégáimat végignézem, löttyedt test, pocak, túlsúly, megereszkedett férfi kisebb csöcsök....elég egy gyors 1 cm-es hajvágó gép...
sokan igénytelenek, de sokakat nem is érdekel, hogy, hogy néznek ki. Sport??? Nemhogy sport vagy edzőterem de még gyalogolni sem szoktak 100 m-él többet....
És ebből indul ki az emberek, és a nők többsége, hogy kb. 35-40 felett ilyenek a férfiak. Pedig van kivétel. Én pl. saját magam miatt sem akarok túlsúlyt és hasat pocakot növeszteni mert saját magam számára visszataszító
Az meg a másik amit #8 ír.
néha azt hiszem a 17-18 éves srácokról h 14 évesek.
vagy néha ellenkezője de az ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!