Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldök képet magamról, mondasz rólam véleményt? Milyennek tűnök? Miért nincs és nem is volt soha párkapcsolatom itt? Hány évesnek nézel? Nő vagyok.
Figyelt kérdés
2024. ápr. 30. 22:57
21/61 anonim válasza:
"Fullos vagy, és arad beloled a szexualitas."
Fullosnak azért nem nevezném, de egyértelműen a jó nők kategóriájába tartozik.
Árad belőle a szexualitás, ezt én is így látom, szexi nő.
22/61 anonim válasza:
Na, áruld el a korod. Én sem merek tippelni, de kíváncsi vagyok a korodra. :D
24/61 A kérdező kommentje:
33 vagyok
2024. ápr. 30. 23:28
27/61 A kérdező kommentje:
Enyhén nimfománnak mondanám magam, de persze nem betegesen..
2024. ápr. 30. 23:29
29/61 anonim válasza:
Én viszont egyértelműen 33-nál idősebbnek néztelek, de nem akarlak megbántani ezzel. :D
30/61 anonim válasza:
#29: Én is kicsit idősebbnek néztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!