Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek a hosszú hajú férfiak vonzóak? Számít nektek egyáltalán a férfi frizurája?
igen számít a haj, olyan szempontból, hogy befolyásolja az egész arc karakterét.
ilyesmi volt Viggo Mortensen, neki kifejezetten előnyös volt a hosszú haj. De van akinek előnytelen.
Láttam sok olyat is akinek szinte kopaszra fel van nyírva és a tetején vastagon hátrafésülve de kb, olyan feje volt így mint egy sárgadinnyének.
Szóval nem kifejezetten maga a haj számít, hanem attól változik az arca és az egész feje, előnyösre vagy előnytelenné.
Kinek mi áll jól.
Ilyen szakáll vagy a borosta is , nem áll jól mindenkinek még ha ez most a nagy divat is.
Nekem mostanában meg tetszettek a hosszú, hullámos hajú férfiak, de azt hozzáteszem, hogy csak az ápolt, számomra vonzó arcú férfin tetszik.
Mondanom sem kell, nem láttam még olyat sajnos, hogy amelyik férfinek hosszú haja lett volna, az megfelelően ápolta volna…
Az egészséges, ápolt hosszú haj, ami jól is áll a viselőjének, az nekem nagyon bejön.
Ha a fentiekből egy is hiányzik, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!