Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz utánam minden exem “sikeres/ ‘több’ ember”?
Az utolso ketto exemmel miutan szakitottam rendkivuli utat jartak be. Az egyikuk amig vele voltam el volt hizva 120kg, rossz fizetes, ugyanaz a munkahely 10 eve. En mondtam neki valthatna, szeretnek majd csaladot azert jo lenne…es kedvesen probaltam terelni a fogyashoz.
Majd szakitottam vele tobbek kozott ezek miatt is, nem lattam vele a jovot. (Nem hanytam ezt a szemere, hogy ezek miatt is) Par ev alatt ez a srac odajutott, hogy testepito versenyekre jar, tobbet meg is nyert, munkahelyet valtott szinte azonnal es jol keres, tanul stb.
A masik exem szinten mig velem volt elkezdett hizni, de nem ilyen szinten, emellett borzalmasan lusta volt, hiaba lattam benne, hogy egy zseni es amugy emiatt is voltam vele, mert rendkivuli embernek lattam ot, de mellettem semmit nem csinalt, sehova nem jart el, nem tanult stb, zullott folyamat, majd kb majdnem bekattant es emiatt szakítottunk.
Azota rengeteg dolgot csinal, nagyon sok mindenben tehetseges es ezt mindet kamatoztatja, kulonbozo képzéseket tart, eload stb.
Egyszeruen nem ertem miert utanam es miert nem velem? A mostani baratom is nagyszerunek latom, de mintha mellettem megállt volna az elet. Amikor velem vannak kb, mint valami örültek csak szexelni akarnak, csak velem lenni 0-24 es semmi mas nem szamit.
Vagy ez minden ferfira igaz, hogy kapcsolatban ilyenek?
Alacsony az onertekelesem/onbcsulesem, de olyat soha nem ereztem, hogy barki meg akarok menteni. Azt sem gondoltam, hogy a beka segge alatt vannak ezek a ferfiak amikor jarni kezdtem veluk, mert ennel azert sokkal rosszabb pasik is vannak. Ok nem voltak a piramis csucsan, de keves ferfi van ott, szoval nyilvqn nem onnan nezelodok.
Olyan pasik voltak akikben lattam potencialt arra, hogy csaladot alapitsunk vagy hazassag, hosszutavu kapcsolat stb.
Nem tudom miert alakult igy, hogy csak utanam voltak kepesek erot gyujteni.
A masik kerdes ami kozben fogalmazodott meg bennem, hogy miert van az, hogy kb 0-24 csak szexelnenek?? Ugy erzem ez ami nagyon elviszi a dolgokat. Az utolso exem konkretan maniakus lett, de tenyleg nagyon szelsoseges dolgok tortentek ott… nem ertem
Én pont fordítva jártam. Volt egy exem, aki teljesen lehúzott a maga szintjére. Nem engedett tovább tanulni. Közölte velem pökhendien, hogy nem gondolom azt, hogy az egyetem miatt még minimum 4 évre lekötöm őt Magyarországon. Azt akarta, hogy sokat gályázzak kevéske pénzért. Mellette a hobbimban sem teljesedhettem ki - ez az írás. Jelenleg az első könyvem kiadásán dolgozok, ami nagyon közel van már. Őt teljesen felháborította, hogy rajta kívül van más dolog is amivel foglalkozni szeretnék. Csak annyit akart, hogy legyek született (persze nem eltartott, mert dolgozzak azért) feleség, nyaljam ki a sggét és szüljem halomra a pulyákat, mert neki nagy tsalááád kell. Egyszerűen megrekedtem mellette és sem emberileg, sem karrierben, semmiben nem engedett fejlődni. Aztán megismertem a férjemet és hatalmasat fordult velem a világ. Anya lettem, feleség, de jelenleg tovább tanulok és ha elvégzem, a fizetésem többszörösét fogom megkeresni, és akkor ott van az írás is ami szintén megvalósulni látszik. Hogy az exem ezt tudatosan csinálta-e? Fogalmam sincs.
Lehet, hogy te is ezt csinálod. Nem feltétlenül gondolom azt, hogy Messiás komplexusod lenne, de azt sem, hogy te olyan erős nő vagy, hogy megmentetted őket a kipusztulastól. Szerintem valahol visszafogod magad mellett a partnereket és a hiba a te készülékedben keresendő.
5-ös válaszoló vagyok.
Egyszerűen akkor nem akarnak melletted fejlődni. Nem motiválod őket eléggé. Hiába jó a szex, mikor nem szeretnek téged eléggé ahhoz, hogy pl. jobb keresete legyen, mert majd mondjuk egyszer családot akarna veled. Ők szerintem ilyenben nem gondolkodnak veled. Rossz a kosár amiből válogatsz! Elmondásod alapján kb szamár vagy a ló helyett. Elvannak veled, jó a szex, kielégítő, de nincsen semmi közös cél, nincsen motiváció és nincsen jövőképük. Egy autópálya melletti parkoló vagy nekik, ahol kicsit megpihenhetnek. Érdemes lenne magaddal is foglalkozni egy kicsit, mivel visszatérő jelenségről van szó. Pszichológus, kineziológus többet tudna mondani erről, hogy mi a baj a kötődési mintáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!