Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy srácot elszakítani a barátnőjétől úgy, hogy csak az enyém legyen?!?
Még annyi, hogy képzeld el az az állapotot, hogy tegyük-fel-megszerzed az áhított pasit, halálosan szerelmes vagy, közös jövőt terveztek..stb. Most komolyan, létezne számodra más férfi, el tudna bárki csábítani a szerelmedtől? Ugye, hogy teljesen kizártnak tartod. Na, kb. ennyi esélyed van olyan pasinál, aki szereti a barátnőjét. Az, hogy kedves és szimpatizál veled, nem jelent a világon SEMMIT, úgyhogy ebből meg főleg ne kombinálj. Én is kedves vagyok a fiúismerőseimmel, jókat poénkodunk, de nincs az az Isten, hogy nekem a barátomon kívül más kelljen.
Ennyi.
Szerintem is elég szánalmas amit művelsz! Honnan veszed hogy elhagyná érted a barátnőjét? Ha szereti akkor nem is fogja megtenni, ha meg kicsapongó tipus akkor hiába szerzed meg, később te is úgy fogsz járni mint az a csaj akitől elszedted!
Nagyon sok, szintén magányos pasi van a világon, biztos körülötted is, úgyhogy keress olyat aki szabad. Ne akarj tönkretenni egy kapcsolatot, mert később visszaköszön majd nálad is a dolog!
Amúgy meg ez egy személyes megjegyzés: ha megtudnám hogy valaki a barátomra hajtana vagy próbálkozna keményen nála, hát finoman szólva is elküldeném a csajt a "p.csába". Ha a kiszemelted csaja is ilyen tipus mint én akkor már csak ezért se próbálkozz be a pasinál!!
Elvem, hogy aki foglalt azt nem vadászom le, mert:
1. nem véletlenül van jelenleg párkapcsolatban azzal akivel,
2. Ha valami véletlen folytán mégis megszerezném, akkor nekem már nem kellene az illető, mert ha neki csak eddig tartott a szerelem, akkor nálam sem fog tovább, csak a következő bukszáig.
Ebből fakadóan segíteni sem tudok nagyon neked, mert kerülöm, az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!