Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy többnyire csak azok a pasik jönnek be akiket én nem érdeklek? Vagy akik érdeklődnek irántam azok nekem nem jönnek be.
Figyelt kérdés
A legtöbb pasinak akinek bejövök az vagy házas vagy van barátnője, ők nem érdekelnek mert nem vagyok olyan aki miatt családok mennek szét. Meg nem szeretnék a "3." lenni. De miért csak nekik jövök be?2024. ápr. 27. 21:58
1/9 anonim válasza:
Általában az ember kívánsága úgy sikerül, mint a mágnes: hamarabb talál olyat, akivel nincs vonzalom, mint azzal, akivel lenne és a saját elgondolásának/vágyának is megfelelne az egyed.
3/9 A kérdező kommentje:
Többnyire igen sajnos.
2024. ápr. 27. 22:13
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne add fel és a foglaltakat zavard el, nem járnál jól velük. A türelem rózsát terem.
5/9 A kérdező kommentje:
El szoktam őket zavarni, nem hiányzik nekem ez az egész.
Csak hát jó lenne ha találkoznék valakivel.
2024. ápr. 27. 22:18
6/9 anonim válasza:
Hát igen valóban nem egyszerű, sajnos aki vonzóbb külsőre és rendben van úgy mindenhogy személyiségre is, azok legtöbbször már mind foglaltak. Olyanok viszont nem jó bulik, mert nem gondolják komolyan.
7/9 anonim válasza:
Miért te milyen nő vagy?
Írj pár gondolatot magadtól így talán ki tudjuk találni hogy miért ezek a pasik jönnek mindig képbe.
8/9 anonim válasza:
Addig válogass amíg megteheted. Life is too short.
9/9 anonim válasza:
"A legtöbb pasinak akinek bejövök az vagy házas vagy van barátnője" ezeknek nem jössz be, csak dugni akarnak téged pótkeréken. Ne legyenek illúzióid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!