Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogyha. Nem is tudom hogy mondjam. Najo egyenes leszek. Ha ferde a farkam. (kicsit ironikus) és mit tudnék vele csinálni? Mert satuba nem mertem fogni
Egyébként ne aggódj, minden farok ferde.
A szabvány szerint balra kell ferdülnie.
Nem, pont ezért mondtam, hogy nem fél perces meló... Minden fiú ilyen, nyugi már! Ezzel senki sem foglalkozik.
Én lány vagyok, de mikor összejöttem a párommal még csak fel sem tűnt, míg nem mondta.
"Kardnak, csatnak, f@sznak baloldalon a helye."
Ez egy ősi magyar mondás.
Irdd be a googleba, meglátod hány találat lesz.
Erre kapsz egy egyenes választ miért is van ez.Ez azért van,mert a merevedésed állapotában,a farkad egy bizonyos helyzetben van az alsógatyádban.Mivel a bréd egy izom,semmi más,ezért amikor felállt helyzetben van,az izom egyszerűen ebbe a helyzetbe deformálódik.Sőt még tudsz is mit tenni ellene:1.ne gondolj a sexre és így nem lesz merevedésed
2.ha vissza szeretnéd az eredeti helyzetébe formálni,egész egyszerűn az ellenkező helyzetben tards a kígyódat a gatyádban.Ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!