Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy ismerkedünk de tiktokkon nőket közöl újra és napi szinten követ be újakat?
Hát ha csak ismerkedtek akkor valamilyen szinten “normális” hisz közöd nincs hozzá. Viszont én is annak a híve vagyok hogy egyszerre csak egy emberrel ismerkedem.
Nekem is volt olyan randi partnerem nem is egy akinél minden egyes nap láttam, hogy kikkel lett ismerős, lájkolgatta az agyon sminkelt, mellet kidobos csücsörítős lányokat, volt akihez még írogatott is kommenteket….sőt 2 faszim is volt, mert én ostoba még ezek után is adtam esélyt nekik(kemény önbizalomhiányom van) összejöttünk és mindegyik ugyanúgy folytatta, meg persze tinder is le volt töltve..🤣
Az ilyet szerintem jobb elengedni
5
Istenem, az ilyen recskamatyik annyira szánalmasak..
Gáz bizony. Viszont a férfiak másképpen állnak ehhez a dologhoz. Megszokása is lehet amiről nehéz leállni. Beszélj vele! Mond el zavar, de ne számíts arra, hogy hosszú lesz így a kapcsolatod. Magától kéne megtennie. Akkor amikor érzi. Addig vagy hányingered lesz vagy kilépsz mert birtokolni akarod és megvakítanád, hogy ne lásson.
Gondolkozz mielőtt lépsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!