Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ekkora ügy lenne, ha a párod nem akar gyakran kiposztolni?

5ös vagyok. Elég sokszor foglalkoznak amúgy ezzel a témával, az internet álarca, a visszaéelések a képekkel/fiókokkal, az, hogy valaki miért az interneten akár élni, kicsit javaslom, hogy böngésszen a témában. Nem abból a csilivili képmutatásból áll a világ, amit lát. Fiatal még nagyon, és a barátja ezek szerint sokkal érettebb, nem hogy red flag-eznie kellene, de inkább elgondolkodnia a dolgon.
Azt még javaslom megkérdezni tőle, mi lenne a helyzet, ha egyáltalán nem is lenne facebookja?
Bár én minimálisan azért szoktam megosztani képeket, de azt is úgy, hogy csak a megválogatott ismerőseim látják. És van pár ismerősöm, aki még ennyit sem. Abszolút meg tudom érteni az álláspontjukat, és igen, kifejezhető úgy is, hogy "ciki" neki megosztani bármit.
Ez egy olyan téma, amit el lehet engedni, ha jól működik a kapcsolatuk egyébként. De inkább azt látom hogy, hogy éretlen nagyon a hugod, (bocsi, nem sértés, mindenki átment egy folyamaton, lehet, neki több idő kell.)

Én 7 éve vagyok együtt a párommal, közös házunk is van. Nincs kirakva facebookon hogy együtt vagyunk, és közös képeket se teszünk ki
Egyszer az elején kitettük, és jelölgettek a munkatársai, ismerősei. Nah ezt nem akarom. Számomra zavaró.
Amúgy meg nem komolyabb egy kapcsolat, ha ki van rakva a sok közös kép.
Nem rég pl egy házas pasi írt rám hogy tetszek neki, ismerkedne. Naponta posztolgat a nejéről és a pici babájukról.

Mi idén leszünk 10 éve együtt. Egyetlen közös képet se tettem ki ennyi idő alatt, bár én még a saját profilképem se nagyon változtatom soha. Azóta fent vagyok, hogy elindult a facebook, ennyi idő alatt 2 profilképem volt, az egyik egy rajzfilmfigura, a mostani meg kint van 12-13 éve. :D
Sőt... az első 8 évben nálunk az se volt kint, hogy kapcsolatban vagyunk. A házasság után tettük ki, hogy házasok vagyunk és ennyi.
A húgod meg egy hisztis gyerek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!