Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ekkora ügy lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ekkora ügy lenne, ha a párod nem akar gyakran kiposztolni?

Figyelt kérdés
Hali. Kivételesen a kérdés nem rólam fog szólni, inkább 22 éves húgom miatt írom ki (én 25 éves nő vagyok). A párjával már 2 éve együtt vannak, kint is van nekik Facebookon a kapcsolatban jelzés. A srác eddig 2x posztolta közös képüket, a húgom pedig ezt mai szlenggel élve "redflagnek" éli meg. Szeretném tudni, hogy én vagyok a h**ye, vagy ez most tényleg gáz. Nekem van egy 5 éves kapcsolatom. Másfél év után össze is költöztem a fiúmmal és akkor kiraktuk szépen a kapcsolatban jelzést social media oldalakra. Kiposztolt egyszer évfordulóra. Majd anno hisztériás időszakomban neki vágtam (akkor voltam annyi, mint most a húgom), hogy miért nem rak ki most is, és elmondta, hogy neki kellemetlen bármit is posztolni, nemhogy a magánéletét. Akkori kis hisztis fejemmel ebből vita lett, hogy na de mi van, én vagyok a ciki, vagy hogy járunk? Ő meg stabilan állt ahhoz, neki posztolni ciki és pont. Én ezt akkor elfogadtam. Negyedik évünkben megint kirakott egyszer, akkor magától, mert szerinte nagyon cuki volt egy kép és örömet akart vele szerezni. Tehát összesen ha háromszor rakott ki 5 év alatt. Mégse csináltam belőle ügyet az elmúlt 3 évben, mert én elfogadtam, hogyha velem jár nyaralni, beszélt rólam a kollégáinak, ismernek a barátai, kint van hogy kapcsolatban, akkor nyilván nem azért nem rak ki, mert titkol, hanem mert neki ez tényleg kellemetlen. Én látom rosszul, hogy ilyen formában ezzel nincsen baj, csak ha egyértelműen titkolni akar a párod ? Kérlek, hogy a húgomat ne osszátok ki, inkább érett véleményt adjatok, szeretném neki alátámasztani, hogy szerintem nem baj, ha valaki nem akar posztolni és ezt szóvá is teszi, csak ha látszik, hogy titkol
2024. ápr. 23. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretem kirakni, hogy kapcsolatban vagyok a másikkal, de nem nagyon izgat, miket posztol, a párom szinte semmit nem szokott, mert nem érdekli, esetleg ritkán, ha nyaralunk épp vagy ilyesmi és csinált valami jó képet. Én sem nagyon szoktam, de bennem több hajlam van, amíg ez nem zavarja (nem szokta), hogy én mit töltök fel, közös képet vagy akármit, addig oké. Én csak azt nem szeretem, aki szerint a közösségi média = maga a sátán, és csakazértsem, mert juj ő nem akarja, hogy a Mucika aki 6 éve volt a kolléganője, meglássa meg ilyenek, szóval a fóbiások zavarnak.
2024. ápr. 23. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, és mégvalami. A felvállalás nem a képeken vagy a kapcsolatban státuszban rejlik, hanem a valóságban, hogy megfogom-e a kezét, bemutatom-e másoknak, megjelenek-e vele bárhol. Még mindig ez a valóság, és nem a facebook.
2024. ápr. 23. 19:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Én amúgy egyet értek mindenkivel, meg szerintem korrekt, ahogy látjátok. Értem őt is olyan szinten, hogy fura lehet neki hallani, hogy "nem akarok képet kirakni, mert nekem ez ciki alapból, hogy posztolgatni", 22 éves és látja a sok képmutató embert aki rakja ki állandóan a szerelmes képeket.
2024. ápr. 23. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

5ös vagyok. Elég sokszor foglalkoznak amúgy ezzel a témával, az internet álarca, a visszaéelések a képekkel/fiókokkal, az, hogy valaki miért az interneten akár élni, kicsit javaslom, hogy böngésszen a témában. Nem abból a csilivili képmutatásból áll a világ, amit lát. Fiatal még nagyon, és a barátja ezek szerint sokkal érettebb, nem hogy red flag-eznie kellene, de inkább elgondolkodnia a dolgon.

Azt még javaslom megkérdezni tőle, mi lenne a helyzet, ha egyáltalán nem is lenne facebookja?

Bár én minimálisan azért szoktam megosztani képeket, de azt is úgy, hogy csak a megválogatott ismerőseim látják. És van pár ismerősöm, aki még ennyit sem. Abszolút meg tudom érteni az álláspontjukat, és igen, kifejezhető úgy is, hogy "ciki" neki megosztani bármit.

Ez egy olyan téma, amit el lehet engedni, ha jól működik a kapcsolatuk egyébként. De inkább azt látom hogy, hogy éretlen nagyon a hugod, (bocsi, nem sértés, mindenki átment egy folyamaton, lehet, neki több idő kell.)

2024. ápr. 23. 21:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezt is átadom neki, szerintem korrekt:)
2024. ápr. 23. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 éve vagyok együtt a párommal, közös házunk is van. Nincs kirakva facebookon hogy együtt vagyunk, és közös képeket se teszünk ki

Egyszer az elején kitettük, és jelölgettek a munkatársai, ismerősei. Nah ezt nem akarom. Számomra zavaró.

Amúgy meg nem komolyabb egy kapcsolat, ha ki van rakva a sok közös kép.

Nem rég pl egy házas pasi írt rám hogy tetszek neki, ismerkedne. Naponta posztolgat a nejéről és a pici babájukról.

2024. ápr. 24. 07:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi idén leszünk 10 éve együtt. Egyetlen közös képet se tettem ki ennyi idő alatt, bár én még a saját profilképem se nagyon változtatom soha. Azóta fent vagyok, hogy elindult a facebook, ennyi idő alatt 2 profilképem volt, az egyik egy rajzfilmfigura, a mostani meg kint van 12-13 éve. :D

Sőt... az első 8 évben nálunk az se volt kint, hogy kapcsolatban vagyunk. A házasság után tettük ki, hogy házasok vagyunk és ennyi.

A húgod meg egy hisztis gyerek. :D

2024. ápr. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!