Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudnátok a barátnőtökre ha őszintén elmondaná ha valami nem tetszik? Vagy lányok a ti barátotok is haragszik azért ha valamire azt mondjátok bocsi ez nem tetszik rajtad?
A páromnak több tetoválása is van, mindegyiket nagyon szeretem de van 1 ami nem tetszik, az volt az első tetoválása amit egy random osztálytársa rajzolt de hát nem szép, és a mellkasán van.
Nem akartam megbántani neki is mondtam, csak elmondtam neki, hogy egy normális tetováló biztos ajánlott volna valami jobb megoldást mert még a vonalak se egyenesek nagyon nem jó.
Ő azóta is haragszik rám, mert hogy akkor én őt nem is szeretem meg, hogy mi az, hogy nekem nem tetszik.
Jobb lett volna nem elmondani? De ugy vagyok vele ha ennyi apróság miatt megsértődik mert őszinte vagyok akkor mi lesz később.
13, ha ott megáll a kérdező, hogy neki ennek a tetoválónak a munkáka nem tetszik, így mást fog keresni, akkor igazad lenne.
Az, hogy egy jó tetováló biztos megmondaná, hogy lehet kijavítani, azt, ami a tetkó gazdájának tetszik már sok.
Ahogy ide leírtad, nem annyira sértő, hogy azóta is haragudjon. Elmondtad, ennyi. Méghogy emiatt nem szereted😅 ezt még eltudom úgy képzelni, hogy a párom aranyosan megsértődött ezt mondja, na de hogy komolyan haragudjon....gyerekes.
Mondd meg neki, hogy csak elmondtad amit gondolsz, igazából nem lényeges, sajnálod ha megbántottad, de most már lépjenek túl rajta, mert túlzásba viszi. Bár ha ilyen érzékeny lélek, lehet ez csak olaj a tűzre. Talán akkor inkább ne mondj semmit🤷♀️🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!