Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szemedbe hazudik a parod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szemedbe hazudik a parod egy dologban amiről tudod, hogy hazugsag?

Figyelt kérdés

A parom hazudott a szemembe, hulyenek akart nezni egy olyan dologban amit lattam/tudtam. A dolog amiben hazudott az olyan volt, hogy felt ha kiderul majd nagy bajt csapok belole, mert exe ezt tette. Viszont tudta, hogy en meg egyszer sem csaptam azon pataliat amitol felt, sot nekem egyetlen keresem pont az, hogy legyen oszinte.

Szoval o olyan, hogy inkabb hazudik elhallgat dolgokat csak ne legyen konfliktus.

Engem ez padlora kuldott, mert nem gondoltam, hogy kepes igy hazudozni. Majdnem elhittem a hazugsagat pedig tisztaban voltam vele hazudik.

Erdemes igy elni emberrel? Minek legyek vele? Minek legyek barkivel is? Exem pl folyton megcsalt es szinten hazudott dolgokban. A mostani paromrol azt hittem makulatlan, mint a ho. Azt erzem a lelkem nem igazan tudja ezeket elvilseni, mert alapvetoen is mar gyerekkent rengeteg fajdalmat kaptam az is megviselt lelkileg.

Veletek volt mar ilyen?

2024. ápr. 22. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

"Nincsen fontosabb dolog az őszinteségnél"

Ha ez így van, miért nem teszi ezt szinte senki? Akármilyen emberi kapcsolatrendszer áll fent, szinte mindig hemzseg a hazugságoktól.

"Dugó volt, azért késtünk" (Valóság: Elszöszmötölték az időt)

"Jajj, épp hívni akartalak" (Valóság: Cseszdmeg, ha tudom, hogy te vagy, fel se veszem)

"Boldog Születésnapot!" (Valóság: Dögölj már meg...)

"Háhá, de jó volt a főnök vicce!" (Valóság: Ez a vicc de szar volt már 20 éve is, amikor először hallottam)

"Áh, doktor úr, én sosem iszom!" (No comment)

"Igaza van rendőr úr!" (Valóság: Szerintem nincs igazad bajszos idióta, de azt mondom, hogy ne büntess meg)

"Összetartunk jóban rosszban" (Inkább csak a jóban, ha meg rossz lesz, akkor gyorsan lelépek, hehe)

2024. ápr. 22. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 nem tudom, nekem nyersebb a stílusom, így jópofizni meg bájcseverészni sem tudok másokkal. Nyilván én is hazudtam már életem során nem is egyszer. De egyesek szemrebbenés a lelkiismeret furdalás nélkül....
2024. ápr. 22. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Nemtom, pont a hétvégén késtem a barátaimtól 40 percet, megmondtam, hogy bocsi, elfetrengtem az időt.😃 Elég gáz, ha a közeli kapcsolatokban nem lehet őszintének lenni.

Idegenekkel vagy nem szimpi ismerősökkel meg alap dolog, hogy nem állunk bele egy vitába direkt, ha nem muszáj. Mondjuk aki nem autista, az érti ezt és nem akad fenn rajta. De a párod azért nem egy nem szimpi ismerős jó esetben.🤣

2024. ápr. 23. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

13.

Barátaid magukban: "Na, ezt nem hívjuk meg többet!"

Miután hazamész, esetleg már nem vagy ott, hangosan is: "Ez a fazon leszar bennünket, inkább döglik meg vakarózik, mi meg várjunk rá 40 percet! Még mit nem?! Legközelebb ne is hívjuk!"

Többiek harsányan: Igen! Egyetértünk! A múltkor is késett, ez egy köcsög! Jobb lesz nélküle! Mekkora féreg!

2024. ápr. 23. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!