Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már a Passport Bros mozgalomról? Ha igen, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Amerikában van jelen leginkább, de más nyugati országokban is elég népszerű. A lényege az, hogy a nyugati országokban manapság egyre nehezebb olyan nőt találni, aki hűséges, kedves, nőies és nem ment át rajta az egész ország (ezt nem én mondom, hanem ezek a csávók, nekem nincs tapasztalatom a nyugati nőkkel). Így aztán összespórolnak amennyi pénzt csak tudnak és elutaznak Kelet-Európába, Dél-Amerikába, Thaiföldre, Fülöp-szigetekre stb., ahol még jelen vannak a tradícionális értékek a nőknél és ott próbálnak szerencsét a szerelemben és a házasságban.2024. ápr. 19. 17:24
21/31 anonim válasza:
Hat igen, tipik angolszasz feje van ennek a csajnak......
Vagyis budosmigranskent pofaalapallas lenne az elvart magatartas, hiszen o is az utlevelenek koszonhet sokmindent :)
39F incel
22/31 anonim válasza:
39f pofád lapos bukott blackpiller vagy. Kiderült rólad hogy Chad exotikus férfi vagy. Maláj nők imádják a pocakod.
23/31 anonim válasza:
21, nem tudom feltűnt-e, de kaliforniai akcentusa van a hölgynek, ő az USÁ-ban született, ott nőtt fel, és amerikai állampolgár születésétől kezdve. Milyen útlevélről beszélsz?? :D
24/31 anonim válasza:
39f-nek zavart a feje, Malajziában összezavarodott szegény
25/31 anonim válasza:
"nem tudom feltűnt-e, de kaliforniai akcentusa van a hölgynek"
Feltunt. Az is feltunt, hogy azsiai pofaja van, es California nem Azsiaban van :)
39F incel
26/31 anonim válasza:
25, a hölgy filippínó, apja-anyja filippínó, az USÁ-ban született, amerikai állampolgár születésétől fogva, hogy jön ide mégis a passport bro f.szságod? Buta vagy, mint a föld és még reklámozod is.
27/31 anonim válasza:
Beszoptad 39ferfi incel Vince. Pofád lapos mostmár husi.
28/31 anonim válasza:
"apja-anyja filippínó"
Na, megiscsak migrancs hatteru.... Passport Parents.
39F incel
29/31 anonim válasza:
Ha anyja apja filippínó akkor hogy lehetnek passport parents?:D
A passport mozgalom lényege hogy nyugati férfiak akiknek van pénzük megpróbálják kihasználni szegénységben élő távol keleti nők kiszolgáltatottságát. Ha mindkét szülő filippínó akkor ez hogy áll fenn?
Nem veszünk többé komolyan téged 39f incel Vince.
30/31 anonim válasza:
29. Eddig volt olyan, aki komolyan vette? 👀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!