Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez egy kolléga(nő)től...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez egy kolléga(nő)től ez? Közeledés vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganő aki az elmúlt hónapokban furcsa módon közeledik(?) felém. Egyre többet beszélgetünk, sokszor olyan témákról ami furcsa számomra hogy megosztja velem. Hét közben is írunk egymásnak, munka miatt, de az is néha olyan amit én például nem küldenék ellenkező nemű kollégának. Beszélt exeiről, arról hogy távkapcsolatban van, már érdeklődik hogy mit fogok nyáron csinálni és állandóan apróbb közös programokat tervez pl.: séta, beszélgetés vagy szakmai program.

Kérdés honnan jön? :

Távkapcsolata van több mint 1 éve mégis folyamatosan próbál velem időt tölteni.

Semmi extra nem történt még.

Olyan dolgokat oszt meg amit én nem beszélnék meg "egyszerű" kollégákkal (pl.: hogy ismerkedtek meg a szülei, exével miért szakított,...).

Tervez programokat a "jövőre" pl.: nyárra, következő projekten azonos csapatba kerülni.

Nem vagyok főnöki pozícióban, ezt tudja is, nem tud ilyen jellegű előnyre szert tenni. Magasabb pozícióban vagyok, de nem sokkal. Én nem akarok párkapcsolat tönkretevője lenni. A kollegina egyébként csinos, kedves, bejönne ha nem lenne (táv)kapcsolatban (ezt is egy beszélgetéssel mondta el).

Nőkhöz extra kérdés: a "távkapcsolat" mit jelent? Tudom a fogalom jelentését, inkább az érdekelne hogy van-e valami "extra" jelentése? Személy szerint ha nekem lenne egy kapcsolatom, aki másik városban él, akkor is annyit mondanék hogy kapcsolatban vagyok. Van jelentősége hogy ezt valaki kihangsúlyozza a táv-kapcsolatot?

2024. ápr. 19. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
ki offolnam a helyedben es kerulnem.
2024. máj. 9. 07:03
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, ha egy férfitól nem akarok semmit akkor ilyen jellegű beszélgetéseket nem folytatok velük, közös időtöltés kizárt, kizárólag munkára irányuló kapcsolat. Ez a nő akar téged, h minek azt nem tudom, talán pótlék? Vagy ha látja h benne vagy akkor elhagyja miattad a párját. Az ilyenek gyávák, csak akkor lépnek ha már nyitva a másik ajtó. Én a helyedben nem kezdenék vele.
2024. máj. 9. 10:02
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mint korábban jeleztem, nem szándékozok párkapcsolatba lépni vele. Csak a helyzet kellemetlen számomra és nagyon nehéz elkerülnöm a mindennapokban a találkozást.

2024. máj. 9. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!