Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28-32 körüli párok! Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-32 körüli párok! Ti mit dolgoztok, mennyit kerestek külön-külön, van sajat lakás/ ház/autó? Ha nincs, akkor tervben van valamelyik? Illetve van már gyereketek?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a valaszokat:)
2024. ápr. 18. 10:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként abba igaza van a válaszolónak, hogy ennyi gyerek utan az asszony le lesz lakva rendesen és már most sem szexelnek normalisan, szoval garantalt a nyálcsorgatás a fiatalabb nőkre és a válás vagy örök frusztráció. Így él a lakosság nagy része, társkeresők tele vannak sunyuló házas férfiakkal
2024. ápr. 18. 12:18
 12/27 gergelice16 ***** válasza:
62%

Sajnálom kérdező, hogy így elvittük ezt a témát, de egyszerűen képtelen vagyok szó nélkül tűrni a hülyeségeket, amit ír.

#9 Elárulom, hogy mi közöttünk a különbség. Habár mindketten látjuk a jövő nehézségeit, te ezeket kifogásként használod, hogy elkerüld a nehéz döntéseket. Csak menekülsz a problémák elől, és próbálsz olyan világot kiépíteni magadnak, ami a lehető legkényelmesebb neked. Ez nagyon gyerekes viselkedés. Egy felnőttnek igen is le kell tudnia mondani a saját kényelméről, fel kell tudnia vállalni a nehézségeket azokért, akiket szeret.

Igen, tisztában vagyok vele, hogy gyerek mellett sokkal nehezebb életem lesz, és igen, nem fogunk annyit szexelni a feleségemmel, mint ami az ideális lenne. Viszont szeretem a feleségemet, szeretem a meg nem született gyermekemet, és boldogan áldozom arra az életemet, hogy a körülményekhez képest a legjobbat adhassam nekik. Habár nem látom a jövőt, biztos vagyok benne, hogy akármilyen nehézségekkel nézünk szembe, nem dobnám oda a családomat a saját szexuális életem kielégítéséért. A szex nem cél, hanem eszköz. Eszköz a kapcsolat javítására. Tudom, hogy ez a nézet manapság nem divatos, és sokan élnek azért, hogy minél több szexuális partnerük legyen, de én kifejezetten károsnak tartom ezt a gondolkozást, és egyáltalán nem vágyom erre. Tökéletesen boldog vagyok azzal az egy nővel, akit társamul választottam, és tudom, hogy ezt soha semmilyen világi élvezetért nem dobnám el, még a legnehezebb helyzetben sem. De ezt az érzést csak akkor érted, ha találsz valakit, akit önmagadnál is jobban szeretsz. Ez pedig, ahogy látom, rád nem igaz. Mondj le a saját önzőségedről mások javára, és akkor még van esélyed arra, hogy megtapasztald az igazi boldogságot.

Ha van bármi hozzáfűznivalód, kérlek privátban folytassuk, hogy ne tegyük tönkre a kérdező posztját.

2024. ápr. 18. 12:30
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
En valaszolok a kerdesedre. Hamarosan betoltom a 28-at, varandos vagyok, jelenleg tappenzen, netto 230-240ezer Ft-ot kapok. A ferjem netto 520 korul kap, plusz mindketten havi 15-15ezer Ft cafeteriat. Sajat haz van, lassan 3 eve, es auto is, jelenleg 2. Hiteleink is vannak.
2024. ápr. 18. 12:31
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Mi egy kicsit kilógunk a korosztályból de azért válaszolok.

Én 34 vagyok, családi vállalkozásban dologozom, irodában.Nettó 450-et keresek.

Párom 35, területi képviselő, ő is hasonlóan keres, 400-500 nettó körül.

Nekem van egy lakásom (hitel) illetve egy autóm.

Gyerekünk még nincsen, körülbelül 2 év múlva szeretnénk.

2024. ápr. 18. 12:34
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
4: Keresztfiaim anyja és élettársa is k.b. ennyiből élnek méregdrága albérletben, azt a pénzt ugyanúgy költhetnék lakáshitelre, konkrétan - az elején még - egyedülálló anyának nem is szabadott volna kiadni annyiért. Én párommal csak kettesen sem fogadtam volna. Előző évben egyáltalán nem szűkölködtek és konkrétan jól éltek. A többi meg már konkrétan agymenő konteo! Nekem is van negatív gondolatom erről, de nem terjesztek ilyeneket!
2024. ápr. 18. 12:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Férjem kicsit kilóg a kategóriából, 38 éves, programozó, vállalkozó, külföldi cégnek dolgozik, általában ~6000 eurót számláz nekik, szóval a végösszeg hát ugye függ az aktuális ft-eur árfolyamtól, de azért adózás után általában marad ilyen 1,8-2M ft körüli összeg.

Én 31 vagyok, multinál dolgozom pénzügyi részlegen részmunkaidőben 230 ezerért :D De nem olyan vészes, mert még jár a második gyerek után a GYED, 280ezer, szóval az végül is kitesz egy teljes munkaidőnyi fizut. Amikor az lejár, akkor megy a kicsi bölcsibe én meg vissza 8 órába, és gondolom akkor kapok majd 460-480 körüli fizut, de ez majd ugye kiderül akkor.

Saját ház, autó van. Azért mertem írni annak ellenére is, hogy nem esünk bele mindketten a megadott kategóriába, mert ezek már régóta vannak, autó már 10 éve, saját lakás 6 éve, házat meg 2 éve vettünk (a lakást megtartottuk, kiadjuk albérletbe, az a fenti összegeken felül még 250 ezer havi bejövő összeg+rezsi, éves elszámolással fizetjük utána az adót, az nem tudom, mennyi a férjem könyvelője intézi ezt is).

Több gyerek nincs tervben, ez a kettő, aki van is elég bőven :D De ha nem lennének még, akkor most már tuti rajta lennénk a témán, mert mindketten szerettünk volna családot.

2024. ápr. 18. 13:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi külföldön élünk, de tájékozódásképp jó lehet:

Én (31) kamion sofőr vagyok, nattó £2200 párom (35) egy elektronikai laborban dolgozik, ő nettó £2100-at kap. Saját házunk nincs, épp most akarunk venni egyet. Páromnak 4 éves (bérelt) kocsija van, az enyém 17 éves. Gyerek nincs, nem is akarunk.

2024. ápr. 18. 14:00
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

Utolsó, neked mi bajod az életedben hogy ennyire rosszindulatú és megkeseredett vagy? Elhagyott vagy megcsalt a férjed 3 gyerek után?

2024. ápr. 18. 14:31
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként innen is látszik, hogy a magyar családok nagy részének bőven megvan a nettó havi 1 millio Ft folotti bevetel. Latszodik is amugy az eletszinvonal emelkedes
2024. ápr. 18. 14:50
 20/27 anonim ***** válasza:

30asok vagyunk.

Én netto 550 ez keresek párom 250 körül keresett de ő most otthon van a gyerekkel. Vettünk nemrég egy lakást és a céges autómat használjuk.

2024. ápr. 18. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!