Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztál már innen férfival az oldalról?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 16. 21:19
2/16 A kérdező kommentje:
Na és milyen volt? Kivel?
2024. ápr. 16. 21:25
3/16 anonim válasza:
Én csak majdnem, nagyon sokat beszélgettünk privátban, majd Messengeren. Végül meggondoltam magamat, mert nem akartam hülyére venni mégjobban (magamban sem voltam biztos, friss szakítás). Azóta is bánom, ha eszembe jut.
4/16 anonim válasza:
Azt nyilván nem mondom el, kivel, bocsi. :) Egyik sem lett hosszútávú, volt jobb, meg kevésbé jó (de nem rossz) tapasztalat is.
6/16 anonim válasza:
Eggyel még 10 évvel ezelőtt. (Már a nicknevére sem emlékszem.) Jó kis bringás randi volt, de a távolság és az életszemlélet közti különbségek miatt nem lett folytatás.
Egy felhasználóval pedig szerettem volna tavaly, de megszakadt a beszélgetés, mire felhoztam volna. (Az ő nicknevét tudom, de nem árulom el.)
7/16 anonim válasza:
nem volt randinak mondható-mivel lépre csaltak sok sok évvel ezelőtt. Kiváncsi volt rám az illető. Nekem meg későn esett le a tantusz:D
8/16 anonim válasza:
Tudom, hogy nem nő vagyok, de magabiztosan tudok nyilatkozni a másik nem képviselőjeként is, mert én " randiztam" már az oldalról 3 nővel.
9/16 anonim válasza:
Régen, jó volt, amíg ki nem derült, hogy egy bunkó.
10/16 anonim válasza:
Igen, férfi vagyok. Sajnos azóta is lelkiismeret furdalásom van hogy megbántottam. Jó lenne beszélni vele hogy 2018 óta mi van vele. Házas vagyok, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!