Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha egyre közelebb kerülök egy sráchoz,viszont ő normális?
Én magam elég mérgező vagyok szerintem.És az igazság az hogy nem tudom hova tenni a nyugodtságát,a személyét.őt magát
Ahogy ír,beszél rólam.Nem vagyok én ehez hozzászokva.
Mit akarsz tenni?
Ez egy dontos kérdés lenne így az elején. Ha össze akarsz jönni vele, akkor ne hajtsd el, ha nem, akkor mondd neki el, aztán viszlát.
Ami a mérgezőséget illeti, ha komoly ismerkedés lesz a dologból, akkor mondd el neki, hogy úgy érzed tisztának a dolgot ha tudja hogy... ide jön, ami szerinted gond lehet. Aztán majd eldönti, kell-e neki ezzel együtt a kapcsolat, vagy sem. Szerelmes embert úgyse lehet elriasztani.
Realizálnám, hogy pszichológushoz kell járnom, és elmennék.
Nekem ez már a múlt, ha nem mész el, akkor még elcseszel magad körül számtalan kapcsolatot és majd akkor realizálod, hogy jobban bele kell ebbe menned, mert így csak magadat szabotálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!