Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet itt ismerni normális férfiakat?
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 00:31
2/32 anonim válasza:
Mivel az oldalon nagyon sokan mélységes tendenciát mutatnak ezért, ha egy fokkal több ésszel rendelkezel máris nagyon könnyen tűnhetsz olyan férfinak aki "normálisnak" tűnik. Bár én nem szeretem ezt a szót használni ebben az értelemben, mert egyrészt mindenkinek mást jelent, másrészt eddig életemben számos negatív tapasztaltot hallottam/szereztem olyan emberektől akik magukat kimondottan normálisnak gondolták. Így azt mondanám, hogy olyat biztosan meg lehet aki annak tűnik, de valójában meg úgyis ki fog derülni, hogy az vagy sem.
3/32 anonim válasza:
Ebben a kategóriában kizártnak tartom, ha ismerkedni akarnék, szerintem max az Állatok kategóriában nézelődnék válaszok alapján, legalább azt már tudnám, hogy szereti az adott állatot, nem úgy mint itt a 80%.
4/32 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy családja van vagy valamilyen aberrált perverz akkor igen.
5/32 anonim válasza:
Ha normális = átlagos akkor igen
F
7/32 anonim válasza:
4 akinek családja van nem normális?
8/32 anonim válasza:
7# nem arra írta a nemnormálisat. Aa család vessző. Mert ugye nyelvtan.
9/32 anonim válasza:
8 kötözködünk?
"családja van vagy valamilyen aberrált perverz " tehát akinek nincs családja az aberrált perverz. Aha..
10/32 anonim válasza:
Nem kötözködök. Úgy írta, hogy család VAGY perverz. Ott van a kiba*sz*ott vagy szó. Hát nem érted ember? Vagy vagy. Bakker! Most màr csak azért is vitázok veled mert nyelvtanból egyest adnék neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!