Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek megvan a párja az életben?
Vannak akiknek igen. Vannak akiknek nem.
Bár azt vettem észre az ugyanolyan emberek nem jönnek ki jól egymással hosszú távon.
Érdekes kérdés: szerintem igen is, meg nem is.
Azért igen, mert sokmilliárd ember él a Földön, így lehet, hogy nem éppen itt, Mo.-n, hanem máshol van a "párom", így "nem" is egyben, mert pl.: nem fogok tudni elmenni pl.: Montevideo-ba eljutni az esetleges páromhoz, akiről még nem tudok.
A GyK valóban Ezotériának írja, de ez inkább spiritualitás. A kettő nem is ugyanaz.
Én hiszek benne, hogy legtöbb embernél igen. Abban is hiszek, hogy egy elmeroggyant 40 éven felüli exbarátomnak lett volna párja és az elmebajával taszított el magától mindenkit. Ahogyan barátként engem is. Tehát ilyen szempontból az mondható, hogy valójában a kitaposott élet is ugyanúgy elrontható. Én pedig ilyen hittel mentettem meg a kapcsolatomat és a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!