Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál különösen figyelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál különösen figyelmes emberrel, akinek a legapróbb dolgok is feltűnnek?

Figyelt kérdés

Aki még azt is észreveszi, hogy ezúttal más márkájú zsebkendő van nálad, mint szokott lenni.

Profin olvas a testbeszédből, és ehhez hasonló dolgok.

2024. ápr. 11. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem, kérdező, nem járnék veled, mert, mint ahogyan az eddig általad leírtakból kiderül, attól, hogy jó megfigyelő vagy, még egyáltalán nem lettél érzelmileg intelligensebb ember. Sőt, nekem inkább enyhén spektrumzavarosnak tűnsz.
2024. ápr. 11. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem magamról tettem fel a kérdést. Velem jártak már többen is.
2024. ápr. 11. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

"zavarna-e az, hogy valaki ennyire ügyel a részletekre"

Ha minden egyes alkalommal szóvá tenné azt a világon semmilyen jelentőséggel nem bíró tényt, hogy ezúttal másfajta márkájú papírzsebkendő van nálam, akkor igen, rövidesen nagyon zavarni kezdene a dolog.

Ha az "ügyel a részletekre" megáll azon a szinten, hogy pl. nem csálé a nyakkendője, nem kell háromszor elmondanom neki, hogy allergiás vagyok az eperre, vagy ha van autója, annak a belseje nem szemétdomb, akkor semmi gondom vele.

2024. ápr. 11. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Részemről inkább ijesztő az ilyen fajta figyelmesség ha kiderül.

Maximalista, precíz embereket kerülöm mert én ennél sokkal lazább vagyok. Ergo nem jönnénk ki.

2024. ápr. 12. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!