Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy férfi nem vár meg, mikor majd majdnem odaérsz a megállóba ( tudja, hogy ott vagy mindjárt) és hiába van ott a következő járat 1 percen belül, nem száll le?
Én magamból kiindulva biztos kiszálltam volna, ha ott a másik egy lépésre :( és ilyenkor utálom magam, mert úgy látszik, hogy nem ez a bejövő az életben…. (
De ott a bizonytalanság, hogy nem túlzás-e így érezni…
Nem túlzás kérdező. Ne légy már ilyen bizonytalan magaddal szemben. Hogyha egyszer rosszul esett és te nem tennéd meg a másikkal akkor helyesen gondolkodsz. Önmagad nézd!
A barátodnak vallja magát, tudta, hogy mész oda, tudja, hogy utána is lesz járat és mégis felszállt.
Egyáltalán nem a barátod. Csak kihasznál téged szexre!
"Azt mondta, hogy nem szeretne a cuccokkal leszállni."
Ja, hogy még fel is volt pakolva. Akkor főleg megértem, hogy nem szállt át. Ne csak a saját kényelmedet nézd már, hogy te így nem tudtál dumálni az úton. Vagy féltél egyedül? Vagy mi az oka, amiért így reagálod le ezt a helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!