Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy férfi nem vár meg, mikor majd majdnem odaérsz a megállóba ( tudja, hogy ott vagy mindjárt) és hiába van ott a következő járat 1 percen belül, nem száll le?

Figyelt kérdés
Másnak hogy esne? Bár apróságnak tűnik, de nekem fájt….

#Tovább megy
2024. ápr. 10. 18:07
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem túl reagálás?
2024. ápr. 10. 23:02
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. ápr. 11. 07:25
 23/32 anonim válasza:
Nem!
2024. ápr. 11. 08:24
 24/32 A kérdező kommentje:

Én magamból kiindulva biztos kiszálltam volna, ha ott a másik egy lépésre :( és ilyenkor utálom magam, mert úgy látszik, hogy nem ez a bejövő az életben…. (

De ott a bizonytalanság, hogy nem túlzás-e így érezni…

2024. ápr. 11. 09:03
 25/32 anonim ***** válasza:
55%

Nem túlzás kérdező. Ne légy már ilyen bizonytalan magaddal szemben. Hogyha egyszer rosszul esett és te nem tennéd meg a másikkal akkor helyesen gondolkodsz. Önmagad nézd!

A barátodnak vallja magát, tudta, hogy mész oda, tudja, hogy utána is lesz járat és mégis felszállt.

Egyáltalán nem a barátod. Csak kihasznál téged szexre!

2024. ápr. 11. 09:15
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
Pedig ez rettentően túl van reagálva! Nem beszéltétek meg, ő várt egy buszra, időre mehetett valahová, talán ritkán jár a busz. Mondom úgy, hogy márpedig sértődékeny vagyok.Miért nem kérdezted meg kereken, hogy miért nem várt meg? Miért egy troll népet kell itt megkérdezni ilyenről? Már bocsánat és tisztelet a kivételnek!
2024. ápr. 11. 09:55
 27/32 A kérdező kommentje:
A következő busz ott volt a nyomában! Ezt mondtam is neki és írtam is ide. Azt mondta, hogy nem szeretne a cuccokkal leszállni. Így kényelmesebb volt természetesen neki.
2024. ápr. 11. 10:01
 28/32 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat, az lemaradt! De v.sz.l. én sem szálltam volna le. Ha megsértődik a másik ezen, akkor nem az én bajom.
2024. ápr. 11. 10:07
 29/32 A kérdező kommentje:
Utso? Annyit hadd kérdezzek meg, hogy aki fontos neked, annál az embernél sem érdekel, hogy esteleg megsértődik, vagy rosszul érzi magát? Komolyan érdekel, mert minden vélemény fontos, tanulságos.
2024. ápr. 11. 10:12
 30/32 anonim ***** válasza:
66%

"Azt mondta, hogy nem szeretne a cuccokkal leszállni."

Ja, hogy még fel is volt pakolva. Akkor főleg megértem, hogy nem szállt át. Ne csak a saját kényelmedet nézd már, hogy te így nem tudtál dumálni az úton. Vagy féltél egyedül? Vagy mi az oka, amiért így reagálod le ezt a helyzetet?

2024. ápr. 11. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!