Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis pènisz miatt ne akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis pènisz miatt ne akarjak inkább pàrkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Senkinek nem akarok kellemetlen helyzetet ezért nem is ismerkedek soha.
2024. ápr. 10. 13:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
4, 11cm
2024. ápr. 10. 18:30
 12/18 A kérdező kommentje:
8, nem tudom de ez màr nagyon kicsi
2024. ápr. 10. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ilyen pesszimista, kérdezö, nekem volt 3 olyan pasim is akiknek kicsi és nagyon vékony farkuk volt. Mint egy ujjam kb. Ha szeretek valakit, akkor nem az a lényeg, azt fogadom el, ami van. Nyilván jobb a nagyobb, de egyáltalán nem ettöl függ, hogy boldog leszek-e vele.

Azt se tudnám elképzelni, hogy ismerkedéskor, ha elöször meglátom, azt mondom, hogy ne haragudj, de nekem ez túl kicsi.

Söt, mondok jobbat. Mind a három pasinak egészséges önbizalma volt, semmi problémát nem okozott ez nekik.

2024. ápr. 10. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a Te döntésed. Ha ez miatt nem akarsz, mert félsz a következményektől, akkor inkább ne.
2024. ápr. 10. 22:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, láthatod vannak ám " ilyen" nők is szerencsére, mint a 13# as!!

Rettentően korrekt hozzáállás...👍

Figyelj, nekem valamivel nagyobb, kb 13-14 cm, 4,5 vastag, de azért nem egy lófarok.

De egy biztos, sosem ezen kattogtam, amikor ismerkedtem, és érdekes sosem volt probléma, hogy nem 17-18 cm.

Én ehelyett megpróbáltam megérteni a női szexualitás lényegét és minőségi szexet nyújtani.

Eddig úgy tűnik, hogy sikerült minden páromnak....

Előre nézz!

2024. ápr. 11. 08:18
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem a “nem kicsit” mert vonzóbbnak találom és jobban élvezem. lehet hogy a 13-as korrekt de az is korrekt hogy valaki bevallja a kicsi nem neki való és nem kezd kapcsolatot a kérdező mértetével rendelkező pasival. Ezt tisztázzuk az elején. Bocs
2024. ápr. 14. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már többször leírtam itt, hogy nem a méret a lényeg, és mindig le lettem hurrogva. Szerintem ne a gyakoris emberek véleményét kérdezd.

Max. ne létesíts egyéjszakás kalandot, ennyi. Hosszú távú kapcsolatban nem az a lényeg.

2024. ápr. 14. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
igrn
2024. ápr. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!