Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért törölt ki az exem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt ki az exem a barátai közül egy év után, a komplett családomat meg nem??

Figyelt kérdés
Nem, nem akarok összejönni vele, csak fura, hogy az összes rokonom ott virít a barátlistáján, de engem meg kijelölt. Most nem fértem volna ott el, ha már a szakítás után nem tiltott? :D
ápr. 9. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd, megmondtuk, hogy csaja lett, úgy néz ki igazunk van. De ezért ennyire már nem látunk a lelkivilágába, hogy minden gondolatát kitálaljuk. Mégiscsak a te exed, te ismered bakker.
ápr. 9. 22:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem láttam először, hogy nem látom a kapcsolati státuszát, mondjuk most eszembe jutott, hogy lehet ugyanúgy kint van hogy szingli, de csak a barátai láthatják, én meg már nem vagyok az.

Mindegy, csak furcsálltam, hogy én nem lehetek ott, de a tipikus mindenki után nyomozós tesóm meg igen. Még a szakítás után is húgom irogatott neki, hogy most miért, meg mi van, nem az én kérésemre, csak ők is jóban voltak és ő “zaklatta” párszor eleinte.

ápr. 10. 05:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Ideje lenne tovább lépned rajta.

Ha nem érdekelne akkor magasról lesz**ärnád, de te még nem vagy túl rajta.

ápr. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!